GrIFK revanssimielellä SIF:n vieraaksi

SM-liigassa pelataan tällä viikolla yksi arkiottelu, kun SIF ja GrIFK tekevät paluun maaottelutauolta keskiviikkona Siuntiossa.

Kumpikin joukkue on pelannut kauden SM-liigassa kolme ottelua. GrIFK on kärsinyt tappiot kotonaan Dickenille sekä vieraissa HIFK:lle ja Cocksille. GrIFK pelaa nyt SM-liigassa kolmannen ottelunsa putkeen vieraskentällä ja sen edellisestä liigaottelusta on vierähtänyt reilu kuukausi. Viimeksi se pelasi liigassa kotikentällään 21.9.

SIF on voittanut ÅIFK:n vieraissa sekä PIF:n kotonaan, mutta hävisi edellisessä (5.10) liigaottelussaan BK:lle vieraskentällä lukemin 25-22.

Takana kummallakin on kuukauden tauko liigapeleistä. Maajoukkuetehtävissä tauon aikana SIF:sta oli Sten Maasalu, joka pelasi Viron maajoukkueen mukana sekä GrIFK:sta Suomen paitaa kantaneet Anthony Hellakoski  ja Richard Sundberg.

– Olemme nyt pidemmällä maajoukkuetauolla saaneet ladattua akkuja ja harjoiteltua entistä kovempaa ottaaksemme avauspisteemme. Nyt lähdetään hakemaan revanssia viime kauden puolivälierätappiosta, Grani kokenut Patrik Johanson sanoo seuran verkkosivuilla.

Ottelu Fennia Arenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä myös VeikkausTV:ssä.

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk