SIF väänsi niukan voiton Atlas Vantaasta

SM-liigan alempi jatkosarja alkoi tasaisella koitoksella Siuntion Fennia Arenalla. Ottelu päättyi lopulta SIF:n niukkaan voittoon Atlas Vantaasta.

Tasaisen alun jälkeen SIF nykäisi viiden maalin johdon, mutta Atlas ei antanut periksi, vaan kuroi eron umpeen. Tauon alla SIF sai uudestaan venytettyä hiukan kaulaa, mutta eroa ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen ei ollut kuin kaksi maalia.

Tauon jälkeen Atlas puolestaan tuli vahvasti ja käänsi nopeasti tilanteen edukseen kolmen maalin erolla, mutta tilanne eli koko ajan ja jakson puolivälissä SIF puolestaan siirtyi jälleen johtoon. Vielä kuusi minuuttia ennen loppua eroa oli vain yksi maali, mutta rinnalle asti Atlas ei enää pystynyt kirimään.

SIF:n päävalmentaja Teddy Nordling antoi tunnustuksen vastustajalle.

– Atlas pelasi tänään parhaan ottelunsa meitä vastaan tällä kaudella. Samalla emme olleet ehkä ihan omalla tasollamme tänään. Meillä on raskas harjoituskausi menossa, Nordling totesi.

Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio oli samaa mieltä, vaikka tappio harmittikin.

– Pelasimme suhteellisen tasaisesti tänään, ikävä kyllä emme pystyneet pelaamaan pois toisen jakson rangaistuksia. Mutta tämä oli askel oikeaan suuntaan verrattuna meidän aikaisempiin otteluihin SIF:iä vastaan.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä napannut SIF:n Fredrik Karlsson muistutti noususta hankalasta tilanteesta.

– Tänään oli vaikea peli. Meillä on kova harjoituskausi menossa ja muutama sairastapaus joukkueessa. Mutta vahva suoritus kuitenkin kääntää 13-16 -tappioasema voitoksi.

– Omasta suorituksesta voi todeta sen verran että loppua kohden paransin tahtia hieman, Karlsson puntaroi.

SIF – Atlas Vantaa 26-24 (13-11)

Maalintekijät
SIF: Fredrik Karlsson 7, Ott Varik 5, Sten Maasalu 5, Carl Weurlander 4, Vincent Voutilainen 3, Christoffer Thor 1, Gustav Svanbäck 1
Atlas Vantaa: Gheorghe Safronii 7, Géza Vasvári 6, Niki Tuominen 5, Jani Kivinen 3, Heikki Laitinen 2, Tuomas Laitinen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Fredrik Karlsson SIF 3
Géza Vasvári Atlas Vantaa 2
Carl Weurlander SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Eduard Zakharov 1 x 2 min, Edvin Voutilainen 1 x 2 min
Atlas Vantaa: Gheorghe Safronii 1 x 2 min, Heikki Laitinen 1 x 2 min, suora punainen kortti, Samuli Vihavainen 1 x 2 min

Erotuomarit: Harri Nieminen – Pasi Ojapalo

Yleisöä: 164

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk