GrIFK puristi voiton SIF:sta

GrIFK vankisti asemiaan kärkikvartetin haastajana haettuaan lauantaina vierasvoiton SIF:sta.

Ottelun alku oli erittäin tasainen ja jatkui samoissa merkeissä aina lukemiin 7-7 saakka. Avausjakson loppupuoli mentiin kuitenkin vierailija Granin merkeissä ja ero oli ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen venähtänyt jo viiteen maaliin.

Granin vahva veto jatkui tauon jälkeen ja vierasjohto oli toisen jakson puolivälissä jo 11 maalia. SIF tuli lopun kuitenkin vahvasti, mutta ei enää ehtinyt toden teolla nousta voittokamppailuun, vaikka ero kaventui neljään maaliin.

SIF:n päävalmentaja Teddy Nordling ei ottelun jälkeen lähtenyt kiertelemään arviossaan.

– Grani oli selvästi parempi, loppulukemat ovat imartelevat meille, Nordling paukutti.

GrIFK-luotsi Kaj Hagman viittasi myös ottelun loppuun, mutta kokonaisuus tyydytti.

– Hyvää peliä 45 minuuttia, vaikka alku olikin kankea. Peli paranee koko ajan ja odotamme että saamme Samin [Silfver] täysin pelikuntoiseksi ja [Anthony] Hellakosken mukaan kokoonpanoon.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin ottelussa nappasi Granin maalivahti Albert Georgs, joka pitkälti kertasi Hagmanin arviota.

– Aloitimme ottelun hieman kankeasti, mutta sitten saamme latauksen kohdilleen ja pääsimme sisään otteluun. Kokonaisuutena hyvää peliä 45 minuuttia, mutta sitten rentouduimme ehkä hieman liikaa. Kokonaisuutena saamme olla tyytyväisiä loppunumeroihin, Georgs summasi.

SIF – GrIFK 22-26 (10-15)

Maalintekijät
SIF: Atte Marjamäki 6, Vincent Voutilainen 4, Sten Maasalu 4, Gustav Svanbäck 3, Carl Weurlander 2, Eduard Zakharov 1, Edvin Voutilainen 1, Ott Varik 1
GrIFK: Sami Silfver 5, Jonathan Berg 5, Anton Karlsson 4, Patrik Lång 3, Patrik Johanson 3, Jasper Hellberg 3, Alexander Lång 1, Miro Koljonen 1, Jere Kantee 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Albert Georgs GrIFK 3
Jonathan Berg GrIFK 2
Anton Karlsson GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Eduard Zakharov 1 x 2 min, Edvin Voutilainen 1 x 2 min, Gustav Svanbäck 1 x 2 min, Sten Maasalu 1 x 2 min
GrIFK: Jonathan Berg 1 x 2 min, Patrik Lång 1 x 2 min

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Yleisöä: 284

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk