Dicken karkasi SIF:lta jo alussa

Dicken otti vakuuttavasti toisen voittonsa välieräsarjassa kaadettuaan SIF:n torstaina vieraissa suorastaan näytöstyyliin.

Ottelun henki tuli nopeasti selväksi, kun Dicken takoi kymmenessä minuutissa taululle lukemat 1-7. Vaikka peli hiukan tasaantui alun jälkeen, Dicken lisäsi tasaisesti johtoaan ja tauolle mentäessä eroa oli jo kymmenen osumaa.

Dicken piti ottelun tiukasti hallussaan myös toisella jaksolla ja jakson puolivälissä ero oli 13 maalia. Ottelun lopussa SIF pääsi hiukan kaunistelemaan numeroita, mutta voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä.

SIF-luotsi Teddy Nordling totesi suoraan vastustajan olleen askelen verran edellä.

– Dicken oli parempi kaikilla osa-alueilla. Parhaiten pärjäsimme maalivahtipelissä. Teimme aivan liikaa virheitä ja hävisimme 1 vastaan 1 -tilanteet puolustuksessa, Nordling kertasi ottelua.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg sen sijaan saattoi olla kokonaisuuteen tyytyväinen.

– Tuntui että pääsimme hyvin otteluun ja että meillä oli ottelu hallinnassa alusta alkaen. Askelta parempi verrattuna viime otteluun, Monnberg arvioi.

Vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittu ja kolme LähiTapiola-tähteä kuitannut Dickenin Anton Rémy katsoi jo kohti kolmatta koitosta.

– Pelasimme tasaisesti koko ottelun. Tavoitteemme on luonnollisesti ratkaista sunnuntaina, mutta emme saa pitää mitään selviönä. Meidän on tultava oikealla asenteella myös siihen otteluun, Rémy muistutti.

2. välierä:
SIF – Dicken 19-30 (9-19)
Dicken johtaa otteluvoitoin 2-0.

Maalintekijät: (7m maalit)
SIF: Eduard Zakharov 4, Gustav Svanbäck 3, Edvin Voutilainen 2, Ott Varik 2, Atte Marjamäki 2, Vidar Cabell 2, Carl Weurlander 1, Vincent Voutilainen 1, Christoffer Thor 1 (1), Sten Maasalu 1
Dicken: Anton Rémy 7, Filip Söderlund 5 (3), Benny Broman 4, Max Granlund 3 (1), Mikael Mäkelä 2, Johan Gripenberg 2, Robin Granlund 2, Joacim Broman 2, Tadas Stankevicius 1, Gusten Montonen 1, Jukka Kamula 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Anton Rémy Dicken 3
Mikael Mäkelä Dicken 2
Max Granlund Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Eduard Zakharov 2 x 2 min, Fredrik Karlsson 1 x 2 min, Vincent Voutilainen 1 x 2 min
Dicken: Johan Gripenberg 1 x 2 min

Erotuomarit: Teemu Kaulio – Miro Korja

Yleisöä: 386

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk