Dicken kaatoi GrIFK:n niukasti

Ylemmän jatkosarjan pisteistä taisteltiin tiukasti Kauniaisissa lauantaina, mutta lopulta vierailija Dicken kaatoi GrIFK:n kolmen maalin erolla.

Ottelun avausjakso eteni edellisen kohtaamisen tapaan hyvin tasaisena. Johto vaihteli parin verran suuntaan ja toiseen. Jakson lopun Dicken puristi sen verran vahvasti, että johti taulle mentäessä kahdella maalilla.

Maalit olivat todella tiukassa toisen jakson alussa, mutta Grani nousi maali kerrallaan tasoihin. Viimeisen kymmenminuuttisen ollessa alkamassa Dicken sai hiukan nykäistyä ja vaikka ero ei kasvanut suureksi, piti se loppuun saakka ja Dicken vei pisteet matkaansa.

GrIFK:n päävalmentaja Kaj Hagman näki tappiosta huolimatta joukkueensa otteissa paljon positiivista.

– Meille ottelu oli selkeästi askel eteenpäin. Pienet marginaalit ratkaisivat ottelun. Ikävästi saatiin pari kaksiminuuttista samaan aikaan ja siinä Dicken pääsi vähän karkuun ja piti johtonsa loppuun asti. 24 päästettyä maalia on meiltä hyvin pelattu puolustus, hyökkäys oli taas hieman tahmeata. Paikoitellen pelataan kyllä todella hyvin, Hagman ruoti.

– Kaiken kaikkeaan hyvätasoinen ottelu.

Myös Dickenin päävalmentaja Björn Monnbergin oli helppo yhtyä virkaveljen arvioon ottelun tasosta.

– Ottelu oli tänään tiukka alusta loppuun asti. Molemmat joukkueet pelasivat hyvällä asenteella ja sykkeellä. Niin, hyvä ottelu!

Vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä vienyt Dickenin kokenut Benny Broman ei aivan yhtä positiivinen ollut

– Mielestäni meiltä hieman tahmea ottelu. Tuntui siltä, että ei saatu hyökkäyspeliä oikein toimimaan ja jos saatiin, niin ei laitettu palloa sisälle. Mutta, periksi ei annettu ja se riitti tänään, Broman kiteytti.

GrIFK – Dicken 21-24 (12-14)

Maalintekijät
GrIFK: Miro Koljonen 6, Anthony Hellakoski 4, Nikola Zujic 3, Sami Silfver 2, Anton Karlsson 2, Patrik Johanson 2, Jonathan Almark 2
Dicken: Benny Broman 6, Tadas Stankevicius 4, Max Granlund 4, Gusten Montonen 3, Joacim Broman 3, Robin Granlund 2, Filip Söderlund 1, Anton Rémy 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Benny Broman Dicken 3
Miro Koljonen GrIFK 2
Mikael Mäkelä Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Anthony Hellakoski 1 x 2 min, Nikola Zujic 1 x 2 min, Patrik Johanson 1 x 2 min, Sami Silfver 2 x 2 min
Dicken: Filip Söderlund 1 x 2 min, Gusten Montonen 2 x 2 min, Johan Gripenberg 1 x 2 min, Jukka Kamula 2 x 2 min, Teemu Hertola 1 x 2 min

Erotuomarit: Teemu Kaulio – Volodymyr Filonenko

Yleisöä: 253

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk