ÅIFK haki pisteet Atlas Vantaalta

Atlas Vantaan ja ÅIFK:n kohtaaminen alemmassa jatkosarjassa päättyi varsin vähämaalisessa ottelussa sunnuntaina vieraiden voittoon.

Ottelussa panoksena oli enää kaksikon keskinäinen järjestys alemmassa jatkosarjassa SIF:n lauantaisen voiton myötä. Peli oli kuitenkin tasaista ja tarkkaa alusta saakka. Avausjakson puolivälistä ÅIFK sai hiukan otetta ja piti niukan johtonsa taukoon saakka.

Tauon jälkeen Atlas oli parhaimmillaan vain yhden maalin päässä, mutta ei päässyt rinnalle missään vaiheessa. Jakson puolivälin jälkeen ÅIFK alkoi venyttää uudestaan eroa ja kun Atlas onnistui 15-minuuttisen aikana maalinteossa vain kerran, vieraat väänsivät voittoon tarvittavat maalit.

Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio jäi manaamaan oman pelaamisen tehottomuutta.

– Meillä oli kohtuullinen puolustuspeli, mutta pallollinen peli oli todella heikkoa, Kallio tiivisti.

ÅIFK:n päävalmentaja Robin Karlsson ei hänkään voitosta huolimatta ylisanoihin puhjennut.

– Edellinen peli oli kauden paras peli ja tämä vastaavasti kauden huonoin. En tiedä, miten viikossa voidaan mennä näin paljon taaksepäin. Kuitenkin kaksi pistettä mukaan, Karlsson puhisi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan kommentti tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä vei seitsemän maalia heittänyt ÅIFK:n kokenut Andreas Nyström, joka nosti esiin suurimpien panosten puuttumisen.

– Tänään näki molemmista joukkueista, että ei ollut panosta sinänsä muuta kuin omasta kunniasta. Molempien joukkueiden pallollinen peli oli aika hirveää. Saatiin kuitenkin ihan ok harjoitus ja kaksi pistettä mukaan kotiin. 18 päästettyä on ihan hyvä.

Atlas Vantaa – ÅIFK 18-24 (8-11)

Maalintekijät
Atlas Vantaa: Gheorghe Safronii 7, Niki Tuominen 4, Tapio Laitinen 2, Heikki Laitinen 2, Tuomas Laitinen 1, Jasse Kettunen 1, Jonathan Juslin 1
ÅIFK: Andreas Nyström 7, Peik Sjöblom 3, Alexander Nystén 3, Elias Nyman 3, Isak Lehvonen 3, Oscar Berglund 3, Albin Järvinen 2

LähiTapiola-tähtipelaajat
Andreas Nyström ÅIFK 3
Tuomas Laitinen Atlas Vantaa 2
Gheorghe Safronii Atlas Vantaa 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas Vantaa: Gheorghe Safronii 1 x 2 min, Heikki Laitinen 3 x 2 min, sulkeminen 3 ulosajon takia, Samuli Vihavainen 1 x 2 min, Tapio Laitinen 1 x 2 min
ÅIFK: Albin Järvinen 1 x 2 min, Isak Lehvonen 1 x 2 min, Oscar Berglund 1 x 2 min, Peik Sjöblom 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan Helander – Niko Tillan

Yleisöä: 136

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk