Kohti kautta: HC HIK

HC HIK:n viime kausi SM-liigassa oli odotetun vaikea ja hankolaiset jäivät runkosarjassa pisteittä. Nyt kurssia lähdetään muuttamaan.

HIK:lla viime kausi meni pitkälti totuttautumisen piikkiin. Karsintojen kautta paikka SM-liigassa kutenkin säilyi ja nyt rimaa voidaan jo nostaa. Puheenjohtaja Janne Sarpoma korostaa kuitenkin, että liian korkealle ei kuroteta.

– Valmistautuminen kauteen on mennyt totuttuja latuja pitkin ja pelataan edelleen SM-tason käsipalloa. Tavoite on se, emme jää 10. sijalle tällä kaudella, Sarpoma linjaa.

– Pitkän tähtäimen tavoite joukkueella on hivuttautua mahdollisimman lähellä kärkeä kohti.

Katettakin tavoitteelle on, sillä tulijapuolella on kovan luokan vahvistuksia. Toki BK-46:n riveihin siirtyneet Oliver Nordlund ja Janne Korpimäki ovat pelaajia, jotka olisi Hangossa varmasti mielellään nähty jatkossakin.

– Jonkun verran muutoksia joukkueessa on ollut, Saimme Nikola Zujicin hyökkäykseen ja maalivahdiksi Kristofer Karlsonin – he tuovat merkittävän lisän joukkueeseen, Sarpoma uskoo.

Päävalmentaja Petter Forsströmillä on muutenkin käytössään vuoden verran kokeneempi ryhmä, vaikka HIK:n riveissä toki edelleen on monia tulevaisuuden pelaajia.

– Kannattaa alkavalla seurata meidän kansainvälisiä vahvistuksiamme ja myös nuoria pelaajiamme, jotka tulevat varmasti saamaan paljon vastuuta.

HC HIK
Kaudella 2017-18: runkosarjan 10.
säilytti SM-liigapaikkansa karsintojen kautta

Uudet pelaajat:
+ Nikola Zujic (HIFK)
+ Kristofer Karlsson (Kungsängens SK)
+ Konsta Saarenpää (Vita)
+ Stefan Sjöblom

Lähteneet pelaajat:
– Lauri Tolonen (lopetti)
– Mika Pellinen (lopetti)
– Axel Holmberg (lopetti)
– Oliver Nordlund (BK-46)
– Janne Korpimäki (BK-46)

www.hchik.fi

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk