Viikonloppuna kolme ottelua

SM-liigakausi jatkuu isänpäiväviikonloppuna kolmella ottelulla; yksi pelataan lauantaina ja kaksi sunnuntaina.

Pirkkolassa vietetään lauantaina oikeaa käsipallon superlauantaita, kun yleisö pääsee nauttimaan kahdesta pääsarjan sekä yhdestä 1 divariottelusta saman päivän aikana, saman katon alla.

Päivän avaa naisten ottelu Dicken – KyIF klelo 14.15. Miesten ottelu Dicken – ÅIFK alkaa kello 16.30, ja ottelussa on samantyyppiset ennakkoasetelmat kuin naisillakin, Dicken on voittanut kaikki kuusi sarjapeliään ja johtaa puhtaalla pelillä SM-Liigaa, kun taas Kanarianlinnuilla on tilillään kuudesta ottelusta kaksi pistettä, kun joukkue onnistui voittamaan HC HIK:n.

Sunnuntaina Paraisilla PIF saa vieraakseen HIFK:n. Maajoukkueen pelatessa EM-karsintaotteluita saivat niin HIFK:n kuin PIF:n pelaajat keskittyä harjoitteluun. Helsinkilläisten huolena on ollut muutaman pikkuvamman lisäksi Sten Toomlan ylävartalovamma, mutta Toomlaa lukuun ottamatta suurin osa pelaajista on pelikelpoisina kokoonpanossa sunnuntaina.

HIFK:lla on takanaan erinomainen syyskausi joukkueen kärsittyä vasta yhden tappion Dickenille. Liigamatseissa on tilille kertynyt jo neljä voittoa ja kahdeksan pistettä, ja Suomen Cupissa HIFK jatkaa finaaleihin saakka kaadettuaan lokakuun lopussa Siuntion neljän maalin erolla 38-34. Pargas IF aloitti kolmannen liigakautensa heti vierasvoitolla, kun saaristoderbyssä kaatui Åbo IFK maalein 23-27. Sen jälkeen Paraisilla ei ole vielä lisäpisteitä nähty, vaan joukkueella on vauhdissa viiden ottelun tappioputki.

HC HIK matkaa lauantaina Atlas Vantaan vieraaksi. Hankolaiset ovat ainoana joukkueena vielä nollakerhossa, mutta edellisessä ottelussa sarjakärki Dickenkin sai tehdä tosissaan töitä HIK:n kanssa, joten vastustajan aliarviointiin Atlaksellakaan ei missään nimessä ole varaa.

HIK kohtaa marraskuun aikana vieraskentällä Atlaksen lisäksi PIF:n ja ÄIFK:n eli käytännössä sarjataulukossa lähimpänä olevat joukkueet.

– Ne ovat kaikki otteluita, jotka meidän pitäisi pystyä voittamaan ja nyt keskitymme sunnuntaihin ja Atlakseen. Yksi voitto toisi varmasti myös lisää itseluottamusta, mietti HIK:n Mathias Sandblom Västra Nylandissa.

SM-liiga viikonloppuna:
La 10.11. 16.30 Dicken – ÅIFK (HBL.fi)
Su 11.11. 18.00 PIF – HIFK (PiffenTV)
Su 11.11. 18.30 Atlas Vantaa – HC HIK

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk