Viikonloppu käyntiin Helsingistä perjantaina

SM-liigan jatkosarjoissa ratkotaan sijoituksia viikonloppuna ja ohjelmassa on lisäksi SM-liigakarsintaa.

Viikonlopun avaa perjantaina alemman jatkosarjan kärkikamppailu HIFK-SIF. Kumpikin on puolivälieräpaikkansa jo varmistanut, mutta viidennestä sijasta pelataan vielä tosissaan.

Tasapisteistä otteluun lähtevä kaksikko kohtasi viikko sitten Siuntiossa, jossa SIF oli lopulta vahvempi suhteellisen selvin numeroin.

– Edessä on tietysti kokonaan uusi ottelu, mutta juuri nyt tuntuu siltä, että meillä on hyvä vire joukkueessa. Sen lisäksi meillä on ollut aiempaa enemmän pelaajia harjoituksissa ja meillä on ollut mahdollisuus keskittyä tiettyihin pelin osa-alueisiin ja toisaalta olemme pystyneet myös korostamaan tiettyjä elementtejä, SIF-luotsi Teddy Nordling pyöritteli Västra Nylandissa.

Lauantaina alempi jatkosarja jatkuu ÅIF:n ja Atlas Vantaan kohtaamisella, jossa pelissä on seitsemäs sija. ÅIFK sinetöisi voitolla tuon sijan itselleen.

Ylemmässä jatkosarjassa puolestaan pelataan lauantaina kamppailu BK-46 – GrIFK. Granin lähtökohta ylempään jatkosarjaan oli alun perinkin haastava ja myös BK:lta suora välieräpaikka on jo karannut.

– Olemme liian epätasaisia tällä hetkellä. Voimme pelata aivan loistavasti ja sitten vajota todella alas. Tuntuu vähän siltä, että annamme periksi silloin kuin pitäisi taistella kaikkein eniten, BK:n päävalmentaja Mikael Källman mietti edellisen Dicken-tappion jälkeen.

SM-liigakarsinnassa kohtaavat jo lauantain päiväottelussa HK Pötsi ja Akilles. Joukkueet kohtasivat viikolla Porvoossa ja HK Pötsi vei tuolloin voiton selvin numeroin. Akilleksella on nyt revanssin paikka ja samalla myös edessä miltei pakkovoitto, mikäli porvoolaiset mielivät vielä kahden parhaan joukkoon liigakarsinnassa.

Ottelut viikonloppuna:

Pe 22.3.
Alempi jatkosarja: 18.30 HIFK – SIF

La 23.3.
SM-liigakarsinta: 12.30 HK Pötsi – Akilles
Alempi jatkosarja: 14.00 ÅIFK – Atlas Vantaa (Kanariefåglarna.tv)
Ylempi jatkosarja: 16.00 BK-46 – GrIFK (OZ.com)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk