Viiden ottelun viikonloppu jatkosarjoissa ja liigakarsinnassa

SM-liigan jatkosarjat ja SM-liigakarsinta jatkuvat viikonloppuna kaikkiaan viidellä ottelulla.

Ylemmässä jatkosarjassa nähdään lauantaina GrIFK:n ja Dickenin kohtaaminen. Kumpikin joukkue on ennen peliä takaa-ajajan asemassa, kun Dicken jahtaa liigan kärkipaikkaa Cocksin välittömässä vanavedessä ja Grani tarvitsee oljenkortta omatakseen vielä teoreettiset mahdollisuudet tavoittaakseen kolmantena olevan BK-46:n etumatkan.

Dickeniltä ei tällä hetkellä ottelurutiinia puutu sillä joukkueella on edessään jo kolmas liigaottelu viikon sisään. Keskiviikkona lauttasaarelaiset nappasivat yhdeksän peräkkäisen voiton jatkoksi pisteen itseltään Cocksilta Max Granlundin heitto-shown sekä vahvan joukkuepuolustuksen ansiosta.

Granlund oli ratkaisevassa roolissa myös pari viikkoa sitten kun joukkueet edellisen kerran kohtasivat, lisäksi Dicken onnistui puuduttamaan Granin hyökkäyskuviot ottelun edetessä lähes täydellisesti ja paineli tasaisen avausjakson jälkeen selvään voittoon.

Alemmassa jatkosarjassa pelataan lauantaina kärkikamppailu, kun viimeistä sinettiään puolivälieräpaikalle hakeva SIF isännöi jo varmasti puolivälieriin etenevää HIFK:ta.

– Siitä tulee mielenkiintoinen ottelu. Lataudumme nyt siihen, jotta voimme napata kauden ensimmäisen voittomme HIFKsta, SIF-luotsi Teddy Nordling totesi Västra Nylandille.

Sunnuntaina Atlas Vantaa isännöi ÅIFK:ta kamppailussa, joka koskee käytännössä sijoja 7. ja 8.

SM-liigakarsintaa pelataan jo perjantaina, kun avausottelunsa hävinneet HK Pötsi ja HC HIK kohtaavat. Pötsi taipui niukasti PIF:n vieraana ja HIK:n matka Porvooseen Akilleksen vieraaksi tuotti selvemmän tappion.

– En oikein tiedä olisinko uskonut tähän ennen ottelua. Toivoimme voittoa ja pelasimme hyvin, mutta yllättävän helposti se kävi, Akilleksen Thomas Åkermarck sanoi ottelun jälkeen Västra Nylandin mukaan.

Akilles puolestaan lähtee jatkamaan hyvin alkanutta karsintaa PIF:aa vastaan sunnuntaina.

Ottelut viikonloppuna:

Ylempi jatkosarja:
La 16.3. klo 16.00 GrIFK – Dicken

Alempi jatkosarja:
La 16.3. klo 19.15 SIF – HIFK
Su 17.3. klo 15.00 Atlas Vantaa – ÅIFK

SM-liigakarsinta:
Pe 15.3. klo 20.30 HK Pötsi – HC HIK
Su 17.3. klo 17.30 Akilles – PIF

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk