Toinen finaali perjantaina Pirkkolassa

Dicken ja Cocks iskevät yhteen toistamiseen SM-liigan finaaleissa perjantaina – tällä kertaa Dickenin kotihallissa Pirkkolassa.

Avausottelu keskiviikkona Riihimäellä tarjosi jännitystä finaaleihin kuuluvalla tavalla ja Cocks pystyi vääntämään voiton itselleen vasta loppuminuuteilla.

Cocks lähti finaalisarjaan ennakkosuosikkina, mutta avausottelu antoi Dickenille tappiosta huolimatta uskoa siihen, että riihimäkeläiset ovat voitettavissa.

– On selvää, että tuntui että meillä oli mahdollisuus. Se on minusta positiivinen asia. Vaikka emme pelanneet erityisen hyvin, mahdollisuudet oli, Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg muotoili Yle Sportenille.

Cocksin tukipylväisiin kuuluva Nico Rönnberg ei isommin hetkahtanut, vaikka Dicken oli avausottelussa vahva ja ajoittain jo voitossakin kiinni.

– Ei siinä ehtinyt hermostua, vaikka Dickenillä oli pieni liito päällä. Kumpikaan joukkue ei tässä vaiheessa kautta tuo paljoa uutta peliin ja tunnemme toisemme hyvin, Rönnberg totesi.

Toinen finaaliottelu Pirkkolassa alkaa perjantaina kello 18.30 ja sitä voi myös seurata suorana lähetyksenä VeikkausTV:stä sekä HBL.fi-palvelun kautta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk