Tiivis lauantai SM-liigassa

SM-liigan viikonloppu keskittyy tiukasti lauantaihin, jolloin iltapäivällä ohjelmassa on kolme ottelua.

Lauantain kärkikamppailu pelataan jo alkuiltapäivästä Helsingin Urheilutalolla, kun HIFK saa vieraakseen Cocksin. HIFK kärsi edellisessä ottelussaan kotonaan tappion BK-46:lle ja vastus on kovaa luokkaa nytkin. Cocks pelasi viikolla Bukarestissa Mestarien liigaa, joten HIFK pääsee otteluun levänneempänä, mutta riihimäkeläisten fokus alkaa siirtyä yhä enemmän SM-liigaan Mestarien liigan lohkovaiheen päätöksen jo häämöttäessä.

Atlas Vantaa on kahdessa edellisessä tärkeässä kamppailussaan voittanut HC HIK:n ja kärsinyt tappion ÅIFK:lle. Nyt Myyrmäkeen saapuu vierailulle SIF, jonka edellisestä ottelusta on kulunut jo pari viikkoa. SIF on joutunut pari edellistä otteluaan pelaamaan melkoisen rammalla miehistöllä ja pieni tauko tuli sikäli hyvään saumaan. Siuntiolaiset taistelevat sijoituksista sarjataulukon kärkipuoliskolla ja lähtevät otteluun vieraskentästä huolimatta pieninä suosikkeina.

Iltapäivän päätteeksi Paraisilla on edessä todellinen jännitysnäytelmä, kun kahta viimeistä sijaa sarjataulukossa miehittävät PIF ja HC HIK kohtaavat. PIF oli viimeksi GrIFK:n vieraana todella lähellä melkoista yllätystä ja pystyy ammentamaa lisäuskoa tuosta kamppailusta.

HC HIK saattaa esitellä jo lauantaina mielenkiintoisen vahvistuksen, kun italialaisen viivapelaajan Francesco Lodaton pelilupaa odotellaan saapuvaksi ajoissa. Lodatosta odotetaan ennen kaikkea puolustukseen keskustaan vahvistusta. Suomalainen käsipallo ei ole kovin tuttua Lodatolle, mutta sarjatilanne on. PIF-ottelun jälkeen hankolaiset kohtaavat ÅIFK:n.

– Ne ottelut tulevat kertomaan todella paljon. Jos voitamme ne, olemme tosissaan mukana taistelussa paikasta jatkosarjassa. Muuten siitä voi tulla vaikeaa, Lodato arvioi Västra Nylandille.

SM-liiga lauantaina 24.11.:
13.30 HIFK – Cocks
15.00 Atlas Vantaa – SIF
17.00 PIF – HC HIK (PiffenTV)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk