Tiivis lauantai-iltapäivä edessä SM-liigassa

SM-liigassa pelataan viikonloppuna neljä ottelua, jotka kaikki ajoittuvat lauantai-iltapäivään.

ÅIFK ja GrIFK ehtivät ottaa jo pienen varaslähdön kauden kolmanteen kierrokseen, mutta kaikki muut kahdeksan joukkuetta ovat siis tositoimissa lauantaina.

Kovassa syksyn ottelusumassa oleva Cocksi pelasi viikolla Mestarien liigaa Puolassa ja nyt edessä on matka Atlas Vantaan vieraaksi. Cocksilla on alla harvinainen tappio, kun Dicken kaatoi riihimäkeläiset viime viikonloppuna ja Vantaalle matkaa varmasti sisuuntunut joukkue. Atlas Vantaan pistetili näyttää vielä nollaa ja helppoa kuparisen rikkominen ei lauantainakaan ole.

PIF vierailee lauantaina toistamiseen kymmenen päivän sisään Dickenin vieraana. Viime viikon keskiviikkona cupin ottelussa kyyti oli kuitenkin kylmää, kun isännät kurittivat PIF:iä rumin, 32-13 lukemin. Erittäin vahvasti kauden aloittanut ja edellisottelussaan mestari-Cocksilta pisteet hakenut Dicken on nytkin selkeä ennakkosuosikki.

– Se [cupin ottelu] oli hyvä opetus meille ja muistutus siitä, että päävastustajamme tällä kaudella ovat ihan muut joukkueet, PIF:n päävalmentaja Marko Brezic myönsi Pargas Kungörelserille.

Länsi-Uudenmaan derbyistä edessä on lauantaina BK-46:n ja HC HIK:n kohtaaminen. BK on avannut kauden kahdella voitolla ja HIK puolestaan kahdella tappiolla. Ennakkoon lyötyinä hankolaiset eivät kuitenkaan Karjaalle matkaa.

– Edessä on nyt BK ja siitä tulee kova ottelu. Kuitenkin ottelut HIFK:ta ja GrIFK:ta vastaan ovat osoittaneet, että meillä on mahdollisuutemme, jos pelaamme kurinalaisesti, HIK-luotsi Petter Forsström sanoi Västra Nylandille.

Vahvasti kauden avannut HIFK matkaa puolestaan Siuntioon, jossa isäntäjoukkue on hyvin tietoinen kovasta haasteesta.

– Siitä ei tule todellakaan helppo ottelu ja meidän pitää olla hyvin keskittyneitä. Muutama pelaaja on suorittamassa varusmiespalvelustaan juuri nyt ja se vaikuttaa. Sen lisäksi meillä on vielä melkoisesti tekemistä koko joukkueen hyökkäyspelaamisen kanssa, SIF-luotsi Teddy Nordling arvioi Västra Nylandissa.

SM-liiga lauantaina 29.9.
15.00 Atlas Vantaa – Cocks
15.45 Dicken – PIF
16.00 BK-46 – HC HIK
17.00 SIF – HIFK

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk