SM-liiga palaa tauolta lauantaina

Joulu ja uusi vuosi on takana taukoineen ja SM-liiga palaa täyteen vauhtiin lauantaina 12. tammikuuta kolmen ottelun voimin.

Runkosarjaa on pelaamatta enää keskimäärin kuusi kierrosta ja panokset kasvavat sen myötä. Tämän näkee selvästi myös lauantain otteluissa, joissa jokaisessa panoksia on riittämiin.

Siuntiossa SIF ja GrIFK kohtaavat ottelussa, jossa kumpikin pyrkii vielä taistelemaan paikasta neljän parhaan joukossa ja toisaalta kun joukkueita erottaa sarjataulukossa vain yksi piste, niin keskinäinen järjestyskin on vielä täysin avoinna.

SIF haki syksyllä pisteet Kauniaisista kuuden maalin erolla, joten Grani matkaa Folksam Arenalle myös revanssi mielessään.

Atlas Vantaan ja PIF:n ottelun panokset näkee helposti sarjataulukkoa katsomalla. Joukkueet majailevat taulukon alemman viivan molemmin puolin tasapisteissä, joten pelissä on pitkälle paikka alemmassa loppusarjassa. Lokakuussa Paraisilla vantaalaiset veivät voiton matkaansa.

Lauantain kolmannessa ottelussa taistellaan sijoista neljän parhaan joukossa ja toki myös Stadin herruudesta Dickenin isännöidessä HIFK:ta. HIFK lähtee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa ja neljän ottelun pisteputkessa, kun taas Dickenin loppuvuosi päättyi hieman yskähdellen, kun tappiot kärsittiin BK-46:lle sekä Cocksille. Näin ollen stadilaiset ovat sarjataulukossa peräkkäin, lauttasaarelaiset kolmantena 20 pisteellä ja kalliolaiset neljäntenä 17 pisteellä.

Vaikka kauden ensimmäinen derby meni näytöstyyliin Dickenille urheilutalolla 23-36 lukemin, on lauantain ottelusta luvassa tiukka vääntö. Pitkä pelitauko saattaa näkyä pelissä pienenä epävarmuutena.

SM-liiga lauantaina 12.1.:
15.00 SIF – GrIFK
15.00 Atlas Vantaa – PIF
15.45 Dicken – HIFK (HBL.fi)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk