Puolivälierien toiset ottelut pääsiäislauantaina

SM-liigan puolivälierät jatkuvat tiiviillä tahdilla läpi pääsiäispyhien ja lauantaina pelataan molemmissa ottelupareissa toiset ottelut.

Todelliseen play-offs-tunnelmaan päästiin kiinni heti avausotteluissa kiirastorstaina. Kotiedun turvin puolivälieriin lähteneet BK-46 ja GrIFK pitivät pintansa, mutta äärimmäisen niukasti, mikä lupaa kovan taistelun jatkumista lauantaina.

BK-46 näytti olevan jo matkalla varmaan voittoon HIFK:sta torstaina, mutta vieraiden loppukiri oli vahva ja karjaalaiset saivat vaivoin pidettyä johdostaan kiinni loppuun saakka.

– Meidän olisi pitänyt ratkaista ottelu aiemmin, mutta menetimme selvän johdon. Tyrimme joukon paikkoja ja loppu oli tiukka. Pelasimme turhan paljon sivuttain ja HIFK pääsi mukaan peliin, BK-luotsi Mikael Källman kertasi Västra Nylandille.

Källman muistutti samalla BK:n haasteista.

– Meiltä puuttuvat loukkaantunut Oscar Kihlstedt ja Andreas Rönnbergin vamma pitää myös hänet sivussa loppukauden. Kaksi tärkeimmistä pelaajistamme on katsomossa, mutta teemme parhaamme.

Tiukkaa oli myös avausottelussa GrIFK:n ja SIF:n välillä. Johto ottelussa vaihteli puolelta toisella ja lopulta Grani sai väännettyä kahden maalin eron.

– Yksi jakso toisella puoliajalla oli lopulta ratkaiseva. Nyt pitää vain jatkaa tästä. Käymme ottelun läpi keskenämme ja keskitymme seuraavaan, totesi SIF-luotsi Teddy Nordling.

Puolivälierien 2. ottelut lauantaina 20.4.
14.00 HIFK – BK-46
17.00 SIF – GrIFK (OZ.com)

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk