Neljän ottelun viikonloppu käyntiin perjantaina

Cocks ja BK-46 ottivat varaslähdön SM-liigakierrokseen jo keskiviikkona, mutta muut kahdeksan joukkuetta ovat kaikki tositoimissa viikonloppuna.

Viikonloppu käynnistyy jo perjantaina Paraisilla, kun Atlas Vantaa matkaa metsästämään kauden avauspisteitään PIF:n vieraaksi. PIF:llä on taskussa kauden avauksessa ÅIFK:lta napatut kaksi pistettä, mutta perjantain ottelu on kummallekin erittäin tärkeä jatko-asetelmia ajatellen.

Viikonlopun ehdoton huippuottelu pelataan lauantaina Helsingin Urheilutalolla, kun täydellisesti kautensa aloittaneet stadilaisjoukkueet HIFK ja Dicken kohtaavat lauantaina kauden ensimmäisessä Stadin Derbyssä. Kahden pistemenetyksittä olevan joukkueen ottelussa on taatusti panoksena myös muuta kuin kaksi sarjapistettä, sillä joukkueet pelasivat erittäin kuuman ja tasaisen puolivälieräsarjan keväällä, josta Dicken marssi jatkoon otteluvoitoin 3-2 oltuaan sarjassa jo 1-2 tappiolla.

GrIFK puolestaan saa lauantaina vastaansa pian 100-vuotisjuhliaan viettävän SIF:n. Fanjunkarsin torpan kupeesta Kauniaisiin matkaava joukkue on aloittanut kauden kahdella kotitappiolla, joiden välissä se avasi pistetilinsä Paraisilla. Sarjataulukko ei kerro SIF:n iskukyvystä koko totuutta sillä alkukierrosten ohjelmaan on kuulunut kaksi mitaliehdokasta, Cocks ja HIFK.

Viikonlopun päätteeksi sunnuntaina kohtaavat Hangossa HC HIK ja ÅIFK. Kummankin pistetili on kolmen ottelun jälkeen vielä avaamatta, joten kamppailussa pelataan isoista asioista. HIK:lla on ainakin parannettavaa edellisestä ottelusta BK-46:n vieraana.

– Lupaavan esityksen jälkeen GrIFK:ta vastaan tämä oli todellinen mahalasku. Jostain syystä pelaajat eivät luottaneet lainkaan itseensä ja ajoittain olimme niin huonoja, että melkein hävetti, hankolaisluotsi Petter Forsström luonnehti Västra Nylandille.

SM-liiga viikonloppuna:
pe 12.10. 18.30 PIF – Atlas Vantaa (Piffen TV)
la 13.10. 16.00 GrIFK – SIF
la 13.10. 16.00 HIFK – Dicken
su 14.10. 18.00 HC HIK – ÅIFK

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk