Kuunvaihde SM-liigassa kahden ottelun voimin

Viikonloppuna ratkotaan miesten Suomen Cupin mestaruus ja lisäksi SM-liigassa pelataan kaksi ottelua.

Jo perjantai-iltana ÅIFK ja HC HIK kohtaavat Samppalinnassa ottelussa, jossa vieraat alkavat olla miltei pakkovoiton edessä. HIK:n edellinen ottelu PIF:n vieraana meni pannukakuksi jo avausjaksolla ja tulos oli sen mukainen. Asiaa eivät edesauttaneet Nikola Zujicin ja Jonathan Mannerin loukkaantumiset.

– Kyse on suurelta osin varmasti puuttuvasta itseluottamuksesta. Paras pelaajamme loukkaantuu ja sitten vielä toinenkin pelaaja. Meillä ei ole vielä yhtään voittoa ja kun homma lähtee luhistumaan, se luhistuu täysin, HIK-luotsi Petter Forsström kuvaili Västra Nylandissa.

Zujicin ja Mannerin pelikunto perjantaina on vielä arvoitus.

Lauantaina SIF saa vieraakseen Dickenin, joka kärsi edellisottelussaan kauden ensimmäisen tappion BK-46:n vieraana. SIF puolestaan kaatoi viimeksi suorastaan murskaavaan tyyliin Atlas Vantaan. Nyt vastus on kuitenkin kovempi, joskin selkeä voitto nosti siuntiolaisten itseluottamusta.

– Sitä ajatellen että meillä on välillä harjoituksissa aika vähän pelaajia, olen peliimme erittäin tyytyväinen. On aina hyvä pelata tällaisia otteluita ja saada varmuus siitä, että peli toimii. Eikä meille tullut uusia loukkaantumisiakaan viimeksi, SIF-luotsi Teddy Nordling kertasi Atlas-ottelun jälkeen.

SM-liiga viikonloppuna:
Pe 30.11. 18.30 ÅIFK – HC HIK
La 01.12. 16.30 SIF – Dicken
– – –
Suomen Cupin finaali:
La 01.12. 16.00 Cocks – HIFK

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk