Kärkikamppailu Pirkkolassa keskiviikkona

Dicken isännöi keskiviikkona ylemmän jatkosarjan kärkikamppailussa Riihimäen Cocksia.

Cocks on kauden aikana kärsinyt vain yhden tappion, juuri lauttasaarelaisille kauden alussa. Tämän jälkeen tilille on kertynyt pelkkiä voittoja. Dicken taas on kertaalleen hävinnyt Cocksille ja kerran BK-46:lle, joten lauttasaarelaiset ovat kahden pisteen päässä Riihimäkeläisistä.

Molemmilla joukkueilla on siinä mielessä hyvä tilanne, että suora paikka välieriin on omissa käsissä, ja vain totaalinen sulaminen veisi tuon edun mennessään, sillä kolmantena oleva BK-46 on Dickenistä kuuden pisteen päässä ja Cocksista kahdeksan, kun otteluita on joukkueilla jäljellä neljä.

Näin ollen ottelussa on panoksena kotietu jokaiseen playoff-sarjaan, sekä luonnollisesti sarjakärki, jota molemmat taatusti himoitsevat. Cocks on ollut yhdestä tappiosta huolimatta kaikissa keskinäisissä otteluissa ennakkosuosikki, ja voitot ovatkin Cocksille 2-1 kun cupissakin Cocks oli vahvempi.

Ottelu on osa Dickenin melkoista otteluruuhkaa, joka alkoi lauantaina Karjaalla. Keskiviikon pelin jälkeen joukkue kohtaa GrIFK:n lauantaina, ja Cocksin uudestaan ensi viikon keskiviikkona, ennen kuin matka kohti Madeiraa ja EHF Challenge Cupin puolivälierää voi alkaa.

Ottelu alkaa keskiviikkona klo 19.15 Pirkkolassa. Se on nähtävissä myös HBL.fi:ssä sekä OZ.com suoratoistopalvelussa.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk