Kärkikamppailu Karjaalla keskiviikkona

SM-liigassa pelataan keskiviikkona kaksi ottelua. Kärkikamppailussa Karjaalla kohtaavat BK-46 ja Dicken, toisessa ottelussa kaimaseurat HIFK ja GrIFK kohtaavat Helsingissä.

BK-46 on aloittanut kautensa juuri niin vahvasti kuten ennakkoon saattoi olettaakin, kun kahdeksasta pelistä kasassa on 7 voittoa, ja vain yksi tappio, Cocksia vastaan. Komeasti jatkopaikan Challenge Cupissa viikonloppuna napannut Dicken on samassa pistemäärässä, mutta ottelun vähemmän pelanneena, ja ainoana joukkueena ilman pistemenetyksiä.

– Voimme olla tyytyväisiä tähän saakka etenkin kun miettii, että meillä on koko ajan ollut joitain poissaoloja pelaajapuolella, BK-luotsi Mikael Källman totesi Västra Nylandille.

BK:lla on taatusti paljon hampaankolossa viime keväältä, jolloin lauttasaarelaiset olivat välierissä vahvempia lukemin 3-1, ja pakotti näin karjaan ylpeyden pronssiotteluihin, josta se sai balsamia haavoilleen. Ottelussa on jaossa myös erittäin tärkeitä pisteitä jatkosarjoja ajatellen.

Isot pisteet ovat pelissä myös Helsingin Urheilutalolla GrIFK:n saapuessa HIFK:n vieraaksi. Joukkueiden neljän matsin kuntopuntarit ovat toistensa peilikuvia, kun Granilla on kahden tappion (SIF, Dicken) jälkeen kaksi voittoa (Atlas, PIF) viimeisimmistä otteluistaan. HIFK:n tilastoista löytyy ensin kaksi voittoa (Atlas, PIF), mutta tuoreimmat pelit (BK-46, Cocks) päättyivät tappioihin. Kummankin kokonaismäärä on kuitenkin samat 2/2.

Sarjataulukossa HIFK pitää nelossijaa vain kahden pisteen erolla ennen Grania, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Samaan soppaan mahtuu vielä SIF, joka on tasapisteissä HIFK:n kanssa pelattuaan samat 8 matsia.

SM-liiga keskiviikkona:
19.00 BK-46 – Dicken
19.00 HIFK – GrIFK

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk