Finaalipaikka katkolla Cocksille ja Dickenille

SM-liigan kolmannet välierät pelataan sunnuntaina 5.5. ja sekä Cocks että Dicken ovat enää yhden voiton päässä finaalipaikasta.

Dicken ja SIF kohtaavat jo iltapäivällä. Tasaisen ensimmäisen kohtaamisen jälkeen Dicken jyräsi toisessa ottelussa karkuteille jo alussa. SIF:n iltaa synkensi tärkeiden Gustav Svanbäckin ja Sten Maasalun loukkaantuminen jo ottelun alussa ja lisäksi paluun tehnyt Alexander voin Numers ei lopulta pystynyt kunnolla pelaamaan.

Dicken on aiempien kohtaamisten perusteella suosikki ja kun siuntiolaisten pelaajatilanne vielä on iso kysymysmerkki, vieraat kaipaavat pientä ihmettä.

– Lähdemme pelaamaan sunnuntaina pyrkien hyvään otteluun. Ainakaan meidän ei tarvitse ottaa mitään paineita siitä, että olisimme ennakkosuosikkeja, SIF:n päävalmentaja Teddy Nordling kuittasi Västra Nylandille.

Cocksin ja HIFK:n kohtaamiset ovat molemmat kääntyneet riihimäkeläisten selväksi voitoksi. Ensimmäisessä ottelussa HIFK:lta loppui virta toisella jaksolla ja viimeksi Cocks karkasi käytännössä jo ensimmäisellä jaksolla. Nyt Riihimäellä ottelussa on vain yksi suosikki.

SM-liigan 3. välierät sunnuntaina 5.5.:
16.00 Dicken – SIF (VeikkausTV, HBL.fi)
18.30 Cocks – HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk