SIF taisteli pisteen GrIFK:n vieraana

Ylemmän jatkosarjan paikkaa metsästävä GrIFK joutui todella tiukoille lauantaina kotonaan SIF:aa vastaan ja pisteet jaettiin lopulta lukemin 25-25.

Avausjakso pelattiin tasaisesti puoleen väliin saakka, minkä jälkeen kotijoukkue GrIFK alkoi hivuttautua pienelle karkumatkalle. Mitään ratkaisevaa eroa ei kuitenkaan syntynyt ja tauolla Grani johti ottelua kolmella maalilla.

Tauon jälkeen SIF puristi tilanteen nopeasti jälleen tasoihin, mutta tästä edettiin jälleen Granin hienoisessa hallinnassa. Siuntiolaiset pysyivät kuitenkin tiukassa tuntumassa ja nousivat reilu minuutti ennen loppua tasalukemiin. Tähän maalit myös jäivät ja näin tuloksena oli piste molemmille.

GrIFK-luotsi  Mikko Koskue oli esitykseen sinänsä tyytyväinen, mutta voiton karkaaminen käsistä jäi harmittamaan.

– Paras peli meiltä tänä vuonna, ikävä kyllä annettiin lopussa piste pois. Oltiin todella ohuella materiaalilla tänään liikkeellä ja se näkyi väsymisenä toisella jaksolla. Puolustus muuten ihan ok, mutta Puna pääsi tekemään aivan liian helppoja ja simppelejä maaleja, Koskue viittasi kymmenen maalia heittäneeseen ja ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittuun SIF:n Ardo Punaan.

– Yritetään kuitenkin ottaa positiiviset asiat pelistä mukaan, ja kokonaisilme oli tänään hyvä, vaikka juuri nyt ei siltä tunnukaan.

Puna puolestaan oli hyvin tyytyväinen SIF:n saatua pisteen viemisikseen.

– Hyvä piste tänään. Ollaan nyt kolme ottelua ennen tätä hävitty, ja nyt neljännessä saatiin piste. Se on hyvä se! Puolustus oli ok, päästettiin vain 25 maalia. Tästä mennään eteenpäin, virolainen valoi uskoa kevääseen.

SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman oli hänkin tulokseen tyytyväinen, vaikka näki varaa vielä parantaakin.

– Ensimmäinen piste tänä vuonna, joten tyytyväinen pitää olla. Paikoitellen puolustus toimi todella hyvin. Pitäisi vielä saada hyökkäys kuntoon, paikoitellen sekin kyllä toimii ihan hyvin. Ardo on nyt uutena miehenä mukana ja kun saadaan enemmän harjoituksia alle, niin kyllä se hyökkäyskin paremmaksi muuttuu, Hagman vakuutti.

GrIFK – SIF 25-25 (14-11)

Maalintekijät
GrIFK: Patrik Johanson 6, Richard Sundberg 4, Sami Silfver 3, Jasper Hellberg 3, Paavo Brummer 3, Benjamin Olsson 2, Fredrik Forss 2, Peik Sjöblom 1, Patrik Lång 1
SIF: Ardo Puna 10, Ott Varik 5, Gustav Svanbäck 3, Carl Weurlander 2, Sten Maasalu 2, Albin Järvinen 2, Taavi Tibar 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Ardo Puna SIF 3
Patrik Johanson GrIFK 2
Rony Leven SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Fredrik Forss 2 x 2 min, Richard Sundberg 1 x 2 min, Sami Silfver 1 x 2 min
SIF: Albin Järvinen 2 x 2 min, Vincent Voutilainen 1 x 2 min, suora punainen kortti

Erotuomarit: Miro Korja – Teemu Kaulio

Yleisöä: 218

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk