Miesten cup-finalistit ratkotaan tiistaina

Miesten Suomen Cupin välierät pelataan tiistaina 17.10. ennen maajoukkuetauon alkamista.

HIFK ja Cocks kohtaavat Helsingin Urheilutalolla tiistaina kello 19.00 ja toinen välierä GrIFK:n ja Atlas Vantaan välillä alkaa Kauniaisten Palloiluhallissa kello 20.00.

HIFK on aloittanut kautensa SM-liigassa hyvin, mutta tiistain välierässä on vain yksi suosikki. Cocksin edellinen tappio kotimaan sarjassa nähtiin vuoden 2015 huhtikuussa, joten vierasjoukkue on melko tiukasti kuntopuntarin kärjessä. Suomen Cupissa Cocks on juhlinut voittoa kolme kertaa peräkkäin.

Grani ja Atlas Vantaa ovat molemmat myös aloittaneet kautensa SM-liigassa vahvasti, kummallakin on tilillä neljä voittoa ja yksi tappio.

– Ei Granin joukkue ole hirveästi muuttunut viime kaudesta. Se on kova ja tasainen ryhmä, joskin [Miro] Koljosen poissaolo vaikuttaa, Atlaksen päävalmentaja Toni Kallio arvioi seuran verkkosivuilla.

Ottelussa on kyse myös kotiedusta, sillä Kauniaisten välierän voittaja pääsee isännöimään cupin finaalia.

– Hyvillä mielin lähdetään! Mikäs sen parempaa kuin päästä pelaamaan kotiedusta finaalissa, ja vielä Luolassa. Tiedetään, että on tiukka ottelu tulossa joten on tultava täysillä peliin heti alusta, Grani-maalivahti Albert Georgs toteaa seuran verkkosivuilla.

– Meidän täytyy pakottaa heidät asemapeliin, otetaan kontrat pois ja puolustetaan tiiviisti, niin päästään mekin tuomaan palloa ylös nopeasti. Tiukka vääntö varmasti tulossa joten jokainen pallo tulee olemaan tärkeä.

Miesten Suomen Cupin finaali 2017 pelataan lauantaina 2.12.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk