HIFK:n kiri jäi vajaaksi BK-46:tta vastaan

BK-46 otti 31-29 (21-12)-voiton HIFK:sta joukkueiden kohdatessa lauantaina Helsingissä.

BK-46 oli koko ensimmäisen puoliajan hallitsevampi osapuoli ja piti tahtipuikkoa käsissään koko ottelun. BK-46 pääsi lähtemään toiselle puoliajalle turvallisen tuntuisessa yhdeksän maalin johdossa.

HIFK sai hyvän kirin päälle toisella puoliajalla ja hivuttautui koko ajan lähemmäksi. Kotijoukkue pääsi ottelun lopussa jo kahden maalin päähän, mutta loppuun asti kiri ei kuitenkaan riittänyt. Näin BK-46 pääsi kotimatkalle pisteiden kera.

HIFK:n päävalmentaja Rostislav Grinishinin mukaan toisen puoliajan esitykseen voi olla tyytyväinen.

– Aloitimme pelin todella huonosti eli valmistautumisemme peliin ei onnistunut tarpeeksi hyvin. Toisella puoliajalla saimme taisteluilmeen päälle ja tästä meidän otettava paljon hyvää mukaamme tuleviin peleihin ja pelattava koko otteluaika samalla asenteella ja tasolla.

BK-46:n päävalmentaja Mikael Källman suomi omiensa toisen puoliajan peli-ilmettä, mutta pisteet kelpasivat siitä huolimatta.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä erinomaista peliä. Toisella puoliajalla pelimme ei enää ollut samalla tasolla. Siihen vaikutti ehkä hiukan vaihtommekin, mutta ennen kaikkea puseroon hiipinyt hyvänolon tunne. Asenne puolella siis riittää siinä suhteessa korjattavaa. Hyvä voitto kuitenkin.

Tusinan verran osumia HIFK:lle iskenyt Roman Protcenko harmitteli heikkoa ensimmäistä puoliaikaa.

– Ensimmäinen puoliaika oli pettymys ja päästimme vastustajan karkuun. Tyytyväinen täytyy olla siihen, että pystyimme vielä toisella puoliajalla taistelemaan voitosta vaikka se ei sitten ihan loppuun asti riittänyt.

HIFK-BK-46 29-31 (12-21)

Maalintekijät
HIFK: Roman Protcenko 12, Nikola Zujic 4, Christoffer Eneberg 3, Oscar Udd 2, Tom Lindström 2, Kristian Jansson 2, Niclas Ahlgren 2, Olli Tamminen 1, Vili Mattila 1

BK-46: Benjamin Helander 8, Maksym Biegal 8, Andreas Rönnberg 3, Albert Lindholm 3, Linus Lindberg 3, Oscar Kihlstedt 3, Linus Löfgren 1, Topias Laine 1, Kenneth Dahlberg 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Roman Protcenko HIFK 3
Benjamin Helander BK-46 2
Andreas Rönnberg BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
HIFK: Christoffer Eneberg 1 x 2 min, Olli Tamminen 1 x 2 min
BK-46: Kenneth Dahlberg 1 x 2 min, Linus Lindberg 1 x 2 min, Linus Löfgren 1 x 2 min, Topias Laine 1 x 2 min

Erotuomarit: Miro Korja – Mikael Lindroos

Yleisöä: 116

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk