GrIFK haki voiton Siuntiosta

GrIFK pesi kasvonsa penkin alle menneen Dicken-ottelun jälkeen ja palasi voittojen tielle kaatamalla SIF:n vieraskentällä 29-24 (11-12)

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen eikä kumpikaan joukkue päässyt kahta maalia kauemmas karkuun toiselta. Lopulta tauolle mentiin kotijoukkueen maalin johdossa.

Toiselle puoliajalle GrIFK tuli kuitenkin vahvasti ja iski heti alkuun kolme maalia siirtyen ottelussa johtoon. SIF nousi vielä tasoihin Gustav Svanbäckin vahvalla maalivireellä, mutta Grani ei hellittänyt otettaan. Viimeisellä kympillä vierailijat ratkaisivat ottelun, kun Richard Sundberg ja Jasper Hellberg johdattivat tärkeillä maaleillaan GrIFK:n karkumatkalle eikä SIF enää löytänyt kirivaihdetta.

SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman manasi erityisesti joukkueensa hyökkäyspelaamista.

– Kokonaisuutena hyvää puolustusta, muutama epäonnistuminen heikon keskittymisen takia. Hyökkäyksessä emme ole tarpeeksi vaarallisia, liian harva ottaa tarvittavaa vastuuta. Toisen puoliajan alku oli taas vaikea meille.

GrIFK:n päävalmentaja Mikko Koskue oli erityisen tyytyväinen toisen puoliajan esitykseen.

– Toinen puoliaika tosi hyvä. Hieno taistelu pojilta. Tästä on hyvä jatkaa.

Ottelun parhaana palkitun Patrik Johansonin mielestä voitosta huolimatta peliin jäi paljon parannettavaa.

– Ok ottelu, ei sen enempää. Ensimmäisellä puoliajalla ratkaisimme huonosti hyökkäyspelissä korkeaa ykköstä vastaan. Toisella puoliajalle lisäsimme vauhtia hyökkäyspäässä ja aloimme sijoittaa viivapelaajia niin että takamiehet saivat lisää tilaa. Toisella puoliajalla nostimme myös puolustusta, kun ensimmäisellä jaksolla olimme liian passiivisia. Annoimme Siuntion tehdä liian monta maalia nopeilla hyökkäyksillä.

SIF-GrIFK 24-29 (12-11)

Maalintekijät
SIF: Gustav Svanbäck 7, Ott Varik 6, Sten Maasalu 4, Taavi Tibar 3, Vincent Voutilainen 2, Albin Järvinen 2
GrIFK: Jasper Hellberg 7, Patrik Johanson 6, Alexander von Numers 5, Peik Sjöblom 4, Fredrik Forss 4, Richard Sundberg 2, Patrik Lång 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Patrik Johanson GrIFK 3
Gustav Svanbäck SIF 2
Jasper Hellberg GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Atte Marjamäki 1 x 2 min
GrIFK: Alexander Lång 1 x 2 min, Patrik Lång 1 x 2 min, Richard Sundberg 1 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 348

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk