Cocks vei kärkikamppailun Karjaalla

BK-46 ja Cocks tarjosivat kärkikamppailulle sopivasti jännittävän ottelun, jonka Cocks väänsi voitokseen niukalla erolla.

Ottelun avausjakso oli melkoisen kaksijakoinen. BK-46 hallitsi hienokseltaan ensimmäistä 15-minuuttista, mutta jälkimmäinen vartti kirjattiin Cocksille selkeästi 9-2 ja riihimäkeläiset johtivat tauolla viidellä maalilla.

BK tuli kuitenkin tauon jälkeen vahvasti ja kiri vähitellen vierasjohdon kiinni. Vielä 16 minuutin kohdalla tilanne oli tasan, mutta seuraavat viisi maalia merkittiin kaikki Cocksille ja ottelu alkoi saada ratkaisuaan. BK kiri vielä lopussa vahvasti, muta aika loppui kesken.

BK-46:n piiskuri Mikael Källman oli suhteellisen tyytyväinen, vaikka jäikin kaipaamaan tasaisuutta otteisiin.

– Mahtava alku meiltä tänään. Valitettavasti meille sitten huono sekvenssi ja ottelu meni siihen. Kokonaisuus oli kuitenkin hyvä, Källman tiivisti.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas oli tyytyväinen niin voittoon kuin itse otteluun kokonaisuutenakin.

– Odotettiin kovaa ottelua ja sellaisen saimme. Meiltä puutui neljä tärkeää pelaaja ja se näkyi meidän pelissämme. BK yritti kovasti voittaa, joten tuntuu hyvältä voittaa tänään, Savukynas kiitteli myös vastustajaa.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin nappasi BK-maalilla vahvasti torjunut Bogdan Klepa.

– Kova ottelu, paljon teknisiä virheitä meiltä. Kun pelataan kovaa puolustusta, niin voitetaan pelit. Kun vähän löysätään, niin menee näin. Muuten hyvä ottelu meiltä, Klepa analysoi.

BK-46 – Cocks 25-27 (10-15)

Maalintekijät
BK-46: Benjamin Helander 10, Andreas Rönnberg 6, Oscar Kihlstedt 3, Topias Laine 2, Kenneth Dahlberg 2, Linus Löfgren 1, Maksym Biegal 1
Cocks: Viktar Zaitsau 5, Roni Syrjälä 5, Teemu Tamminen 4, Nico Rönnberg 4, Aliaksandr Tsitou 3, Viktor Kovalenko 3, Davor Basaric 2,Aliaksandr Bachko 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Bogdan Klepa BK-46 3
Roni Syrjälä Cocks 2
Viktar Zaitsau Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: –
Cocks: Bojan Zupanjac 2 x 2 min, Teemu Tamminen 1 x 2 min,Viktor Kovalenko 1 x 2 min

Erotuomarit: Mikael Lindroos – Jan-Erik Leandersson

Yleisöä: 646

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk