BK-46:n vahvalle vireelle jatkoa

BK-46 otti kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi kotikentällään HIFK:n 38-32 (22-14).

BK-46 aloitti ottelun heti vahvasti ja otti kuskin paikan. Kotijoukkue sai kasvatettua muutaman maalin johdon heti alkuminuuteilla ja pystyi kasvattamaan sitä tasaisesti koko ensimmäisen puoliajan. HIFK:lle erityisesti ensimmäinen vartti oli vaikea, mutta paransi hieman toisella puoliskolla. BK:n johto tauolle mentäessä oli kuitenkin kahdeksan maalia.

Toinen puoliaika oli tasaisempi ja eikä ero juuri enää kasvanut. HIFK ei kuitenkaan saanut kehiteltyä kunnollista loppukiriä aikaiseksi. HIFK pääsi lähimmillään kuuden maalin päähän, mutta BK-46:n johto ei ollut missään vaiheessa uhattuna.

BK-46:n pääkäskijä Mikael Källman kertoi voiton salaisuuden löytyneen hyvästä valmistautumisesta.

– Tällä kertaa onnistuttiin erinomaisesti otteluvalmisteluissa. Meillä oli todella erinomaiset ensimmäisen kymmenen minuuttia ja koko ensimmäinen jakso. Toisella jaksolla tuntui vähän kuin oltaisiin vaihdettu vaihdetta alaspäin. Olen tyytyväinen tiedostaen kuitenkin, että meidän pitää nostaa tasoamme keskiviikkopeliin GrIFK:ta vastaan, Källman totesi ottelun jälkeen.

Ottelun parhaana palkittu Oscar Kihlstedt oli päävalmentajansa samoilla linjoilla.

– Tällaiselta meidän peli näyttää, kun tehdään hyvät esivalmistelut. Toisella jaksolla vähän taso laski, mutta meiltä kuitenkin hyvä peli.

HIFK:n päävalmentaja Rotislav Grinishin antoi tunnustusta vastustajalle.

– Meidän olisi pitänyt tehdä parempi valmistelu otteluun. Odotimme Andreas Rönnbergin hyvää pelinlukua. Se toteutui, mutta BK tuli todella hyvällä sykkeellä koko ensimmäisen jakson. Olihan meillä paljon sairaita pelaajia, mutta sen taakse ei voi mennä. Bogdan Klepa oli hyvä BKn maalissa, Grinishin arvioi ottelua.

BK-46-HIFK 38-32 (22-14)

Maalintekijät
BK-46: Andreas Rönnberg 7, Oscar Kihlstedt 7, Topias Laine 5, Benjamin Helander 5, Kenneth Dahlberg 4, Maksym Biegal 4, Linus Löfgren 3, Albert Lindholm 1, Alex Lignell 1, Bogdan Klepa 1

HIFK: Vili Mattila 9, Roman Protcenko 7, Niclas Ahlgren 7, Nikola Zujic 3, Sergey Shevchenko 2, Ivan Saltykov 2, Antti Koskela 1, Kristian Jansson 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Oscar Kihlstedt BK-46 3
Andreas Rönnberg BK-46 2
Topias Laine BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Alex Lignell 1 x 2 min, Bogdan Klepa 1 x 2 min, Maksym Biegal 1 x 2 min, Oscar Kihlstedt 1 x 2 min
HIFK: Nikola Zujic 1 x 2 min, Roman Protcenko 2 x 2 min, Vili Mattila 1 x 2 min

Erotuomarit: Mikael Lindroos – Annika Laaksonen

Yleisöä: 452

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk