Kohti kautta: Dicken

Kaudella 2016-17:
Runkosarja: 3.
Ylempi jatkosarja: 3.
Putosi puolivälierissä SIF:lle otteluvoitoin 1-3.

Dickenin neljän vuoden mittainen mitaliputki katkesi viime kaudella. Kolmas sija niin runkosarjassa kuin ylemmässä jatkosarjassa uumoili vielä jatkoa putkelle, mutta SIF yllätti lauttasaarelaiset pudotuspelien avauskierroksella.

Mitään paniikkinappulaa Dickenissä ei kuitenkaan painettu ja uuteen kauteen lähdetään pitkälti edelliskausilta tutuin eväin. Joukkue on kokonaisuutena suhteellisen nuori.

– Yleisesti samalla linjalla jatketaan, kehitetään nuoria hyviä pelaajia ja sitä kautta koko peli paranee, päävalmentaja Björn Monnberg sanoo.

– Taas on muutama juniori nostettu ryhmään, mutta muut ovat samalla tietysti vuoden verran kokeneempia. Toivottavasti näkyy ja keskikutoselle on vähän apua sitten saatu myös lisää.

Tunnelma kauden alkaessa on Monnbergin mukaan positiivisen odottava. Mitään selkää tavoitetta joukkue ei ole asettanut, mutta jo viime vuosien historia kertoo, että Dicken tuskin tyytyy taisteluun keskikastin sijoituksista.

– Terveystilanne on ihan hyvä kauden alkaessa, Tavoitteesta on puhuttu ja tavoitteita on erilaisia, mutta haluamme olla mitalipeleissä mukana ja edetä mahdollisimman pitkälle, Monnberg muotoilee.

Hyvän startin kauteen Dicken joka tapauksessa sai jo Suomen Cupissa, kun viime kauden hopeamitalisti BK-46 kaatui selkein numeroin sarjakauden alusviikolla.

Dicken:
kotikenttä: Pirkkolan Palloiluhalli
peliasu: punainen, sininen
SM-mitalit: 1-6-4

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk