Västnylandsderby Siuntiossa lauantaina

Rakkaat viholliset SIF ja BK-46 iskevät yhteen kauden toisessa Västnylandsderbyssa lauantaina Folksam Arenalla Siuntiossa.

Kummallakin on alla todella kova ottelu keskiviikolta. SIF taipui niukkaan tappioon Atlas Vantaan vieraana ja BK-46 puolestaan kattoi jännitysnäytelmässä kotonaan Dickenin yhdellä maalilla.

SIF:n riveissä Ardo Puna teki hiukan yllättäenkin paluun polvivamman jäljiltä keskiviikkona ja heitti heti kahdeksan maalia Atlas Vantaan verkkoon.

– Hän harjoitteli kerran ennen ottelua ja sen jälkeen tuntui hyvältä. Nyt täytyy tietysti katsella miltä näyttää tästä eteenpäin. Ardon mukanaolo tarkoitti taas yhden uuden kasvon saamista mukaan pelisysteemiin, mutta henkilökohtaisella tasolla hän toi hyviä asioita, SIF-luotsi Kaj Hagman pohti.

Sarjataulukko katsomalla BK-46:n voisi nimetä selkeähköksi ennakkosuosikiksi, mutta paikalliskamppailussa sarjataulukkoa ei paljon tuijotella. Tästä saatiin hyvä osoitus jo syksyllä Karjaalla, jossa BK sai puristettua vaivoin voiton maalein 29-28.

Ottelu Folksam Arenalla alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk