PIF saa Atlas Vantaan vieraakseen

Lauantain toisessa SM-liigan ottelussa PIF isännöi Atlas Vantaata ja hakee kauden avauspisteitään.

Atlas Vantaalla on takanaan kaksi kovaa ottelua, liigassa Cocks (27-31) ja cupissa keskiviikkona rajun loppuvedon ansiosta tullut voitto 29-28 Dickenistä. Lauantaina klo 15 Paraisilla on odotettavissa ennakkoon helpompi vastus vielä pisteittä olevaa Piffeniä vastaan.

Huolimatta viikon cup-voitosta Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio näkee vielä paljon varaa parantaa.

– Hyökkäyspeli ei ollut hirveän hyvää kuusi kuutta vastaan. Se oli liian seisovaa ja helppolukuista vastustajalle. Lisäksi heitot olivat epätarkkoja. Puolustus oli pääosin hyvää kuusi kuutta vastaan, kun löydettiin oikeat miehet oikeille paikoille. Jatkossa pitää katsoa, kuka sopii parhaiten millekin paikalle, Kallio mietti vantaalaisseuran verkkosivuilla.

PIF hankki täksi kaudeksi apua ulkomailta. Valmennusvastuun otti vaihtelevan uran eri maissa tehnyt kroaatti Dusan Dvorsik, ja hänen vanavedessään joukkueeseen tuli kolme pelaajaa Balkanilta. Heistä Vlatko Tasevski on parhaana heittänyt seitsemän maalia.

Viime kaudeksi liigaan palannut Piffen joutui kokemaan kovia ja hävisi runkosarjan kaikki 18 ottelua. Ainakaan vielä ei merkittävää tehonlisäystä ole ollut havaittavissa ulkomaalaishankinnoista huolimatta, sillä uuden kauden kaksi ensimmäistä liigapeliä ovat tuoneet tappionumerot 19-33 Dickeniä ja 22-28 SIF:ä vastaan.

Viime kaudella Piffen oli Atlakselle melkoinen suupala: Myyrmäessä cupissa 35-18 ja liigassa 24-15 sekä Paraisille 29-23.

Ottelu Paraisilla alkaa lauantaina kello 15.00 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä Elisa Fanseatin kautta.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk