HIFK avaa juhlakautensa kaimaseuraansa vastaan

HIFK:n kausi SM-liigassa käynnistyy keskiviikkona, kun vieraaksi saapuu kaimaseura Grankulla IFK Kauniaisista.

Vuonna 2017 HIFK juhlii seuran 120-vuotista historiaa, ja käsipallo tavoittelee synttärilahjaksi 2000-luvun ensimmäistä mitalisijaa. Kauteen HIFK lähtee uuden päävalmentajan Rostislav Grinishinin johdolla.

Uusina pelaajina HIFK esittelee ensimmäistä kertaa keskiviikkona Dynamosta siirtyneen Vili Mattilan, Åbo IFK:sta tulevan Olli Tammisen sekä Pietarista SM-liigaan saapuneen Oleg Saltykovin. Mattila ja Tamminen ovat molemmat kantaneet vahvaa roolia vanhoissa jengeissään, ja tuntevat liigan tason hyvin.

Täysin uusi tapaus on maalipuiden väliin sullottava Saltykov, jolla on ainakin vaikeuksia mahtua yläriman alle. Urheilutalon mittanauhasta loppui merkinnät 205 sentin kohdalla, joten virallinen pituus on ”ulottuvalta” veskarilta vielä mittaamatta. Koko viime kauden takamieskolmikko jatkaa tälläkin kaudella, ja trio Protcenko-Zujic-Shevchenko on tärkeä osa IFK:n hyökkäystä. Lisäksi A-nuorista on saatu runsaasti nuorta intoa mukaan peliaikaa maistelemaan.

Grani oli niskan päällä viime kaudellakin joukkueitten kohtaamisissa, mutta tietää avausottelun vaikeuden.

– HIFK:n kohtaaminen Urheilutalolla heidän koripallokentällään on tuskin mikään unelmastartti kellekään, mutta samalla on hienoa päästä mittaamaan heti tasoa sarjan keskikastiin ennakoitua joukkuetta vastaan, paluun SM-liigatasolle Granin paidassa tekevä Jan Stolt sanoo seuran verkkosivuilla.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00. VeikkausTV esittää ottelun suorana lähetyksenä.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk