GrIFK valmis haastamaan Cocksin

Yksi alkukauden kärkikamppailuista pelataan keskiviikkona Kauniaisissa, kun GrIFK saa vieraakseen Cocksin.

Kumpikin joukkue on kuitannut kauden avauspelit puhtaasti joutumatta varsinaisesti edes tiukalle.

GrIFK kävi sunnuntaina Hangossa ottamassa 28-20 (16-5) voiton HC HIK:sta ottelussa, johon päävalmentaja Mikko Koskue oli tehnyt kokoonpanomuutoksia osin jo Cocks-ottelua silmällä pitäen, sillä muutama runkopelaaja sai viettää vapaan viikonlopun nuorempien saadessa arvokkaita peliminuutteja. Yksi huilanneista oli laituri Miro Koljonen, joka odottaa kovaa ja fyysistä ottelua:

– Onhan Cocks alustavasti selkeä ennakkosuosikki, mutta samalla oiva tasomittari siitä missä nyt ollaan menossa. Alkukaudesta tähän asti jokainen peli on ratkennut nopeasti, mutta nyt on kyllä raskas ja hikinen 60-minuuttinen varmasti edessä, Koljonen miettii Granin verkkosivuilla.

– Mun mielestä ollaan nyt paremmassa kunnossa viime kauteen verrattuna ja Luola on vastustajalle aina paha paikka pelata, ei täältä ole helppo pisteitä hakea.

Koljosella on myös selkeät lääkkeet siihen miten Cocks voidaan pysäyttää.

– Cocksin toinen aalto on yleensä aika vahva ja he ovat tehneet sillä niin paljon maaleja, että helppoihin virheisiin ei ole varaa, muuten vastustaja kyllä rankaisee. Meidän pitää pyrkiä panostamaan meidän hyvään puolustukseen, vähän kovuutta lisää ja sen jälkeen koitetaan vastata Cocksin vauhdinpitoon pitämällä itsekin kovaa tempoa yllä.

Ottelun yhteydessä arvotaan myös miesten Suomen Cupin välierät, joihin sekä Grani että Cocks ovat raivanneet tiensä.

Ottelu Kauniaisten Luolassa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk