Dicken ja HIFK paikallistaistossa

Dicken ja HIFK iskevät yhteen kauden ensimmäisessä Helsingin derbyssa sunnuntaina Pirkkolassa.

HIFK:n avausottelu ei onnistunut aivan toivotulla tasolla, ja nyt haasteena on ennakkoarvioissa Graniakin kovempi vastustaja, joka erityisesti Pirkkolassa on ollut HIFK:lle vaikea pysäyttää.

Dicken aloitti kautensa tiistaina Paraisilla, mistä joukkue haki turvallisen 19-33 vierasvoiton. Dickenin parhaat maalintekijät olivat täydet 10 maalia heittänyt Gusten Montonen sekä seitsemään osumaan ehtinyt Filip Söderlund.

– Puolustus toimi hyvin 45-50 minuuttia. Tästä lähdetään kehittämään edelleen peliä ja kasvattamaan nuoria pelaajia, totesi Dickenin päävalmentaja Björm Monnberg Piffen TV:lle Paraisilta haetun voiton jälkeen.

HIFK ja Dicken kohtasivat harjoituskaudella kahdesti, kun Dicken kävi hakemassa tuntumaa UT:n ahtaaseen parkettiin. Ensimmäisen matsin HIFK voitti lukemin 33-28, mutta revanssiottelussa Dicken kuittasi tilanteen voittamalla toisella yrityksellä maalein 27-34.

Ottelu Pirkkolassa alkaa sunnuntaina kello 16.15. Kamppailua voi seurata suorana lähetyksenä HBL.fi-palvelun kautta.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk