Dicken ja Cocks vastakkain torstaina

Ylemmän jatkosarjan toiseksi viimeinen kierros saadaan täyteen torstaina Pirkkolassa Dickenin isännöidessä Cocksia.

Lähtökohdat otteluun ovat selvät, Cocks on jo aikoja sitten varmistanut ylemmän jatkosarjan voiton, ja edelliskierroksen BK-46 – Atlas Vantaa -ottelun lopputulos sinetöi Dickenin kolmossijan. Kun myös alempi jatkosarja ratkesi ennen päätöskierrosta, on jo varmaa, että lauttasaarelaiset pääsevät pelaamaan puolivälieriä derbyhengessä, kun vastaan asettuu HIFK.

Vaikka torstain ottelulla ei sarjatilanteen kannalta ole mitään merkitystä, on kuitenkin luvassa taatusti korkeatasoinen ottelu. Cocks on ollut tällä kaudella omaa luokkaansa niin kotimaassa kuin Baltian liigassakin.

Itse asiassa Cocksin ainoa pistemenetys näissä sarjoissa on kärsitty juuri lauttasaarelaisia vastaan runkosarjan viimeisissä peleissä, kun Dicken ylsi tasapeliin Riihimäellä.

Dicken lähtee varmasti tosissaan haastamaan kukkolaumaa torstaina, ja voiton sauma voikin piillä juuri siinä, että ottelussa ei panosta juurikaan ole, ja ajatukset voivat Cocksilla olla jo seuraavissa Europeleissä.

Ottelu alkaa Pirkkolassa torstaina kello 18.45.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk