Dicken haastamaan GrIFK:ta

GrIFK ja Dicken palaavat osaltaan maajoukkuetauolta lauantaina joukkueitten kohdatessa Kauniaisten Luolassa.

Dickenillä oli jälleen vahva edustus maajoukkueessa, kun Max ja Robin Granlund sekä Gusten Montonen tekivät maajoukkue-debyyttinsä, ja Benny ja Joacim Broman sekä Mikael Mäkelä olivat jo totuttuun tapaan mukana. Näiden lisäksi myös Tadas Stankevicius leireili Liettuan maajoukkueen kanssa harjoitusotteluiden muodossa Puolassa.

Myös GriFK oli hyvin edustettuna, kun Richard Sundberg, Fredrik Forss sekä Jan Stolt edustivat maajoukkueessa. Näin ollen joukkueet eivät ole harjoitelleet kovinkaan paljon täysillä kokoonpanoilla, mutta pelituntumaa varmasti löytyy molemmin puolin. Sundbergin mielestä palautuminen on kuitenkin sujunut sutjakkaasti.

– Kyllä siinä muutama päivä meni ennen kuin oli taas täydessä harjoittelukunnossa. Nyt olemme saaneet kuitenkin hyvät treenit alle ja illalla hiomme vielä viimeiset kulmat kuntoon, toteaa Sundberg pelikunnostaan Granin verkkosivuilla.

– Vastaan tulee tuttuja naamoja viime viikolta mutta vaikka siellä (maajoukkueessa) pelataan samalla puolella, niin huomisessa ottelussa lähdemme haastamaan toisiamme yhtä kovaa kuin aiemminkin.

GrIFK on onnistunut voittamaan neljä viidestä pelaamastaan ottelusta, jossa ainoa tappio kärsittiin Riihimäen Cocksille tasan kuukausi huomisesta pelipäivästä.

Dicken sen sijaan on voittanut kolme ottelua pelaamastaan viidestä. Dickenillä ottelut ovat olleet hieman tiukemmat kuin kauniaislaisilla ja niistä ottelut Atlasta ja HIFK:ta vastaan ovat kääntyneet lopussa kahden ja yhden maalin tappioiksi. Dicken onnistui kuitenkin kääntämään kelkkansa maajoukkuetaukoa edeltävässä ottelussa kun se kaatoi kotona BK-46:n luvuin 34-30.

Ottelu Kauniaisten Luolassa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk