Cocks saa Dickenin vieraakseen

Runkosarjan päätöskierroksella pistejakoon päätyneet Cocks ja Dicken kohtaavat perjantaina ylemmän jatkosarjan ottelussa.

Cocks lähtee otteluun sikäli revanssihengellä, että Dickeniä vastaan pelattu tasapeli on joukkueen ainoa pistemenetys kotimaan kentillä tällä kaudella. Voitto sinetöisi myös Cocksin paikan suoraan välierissä. Dicken puolestaan tarvitsee kipeästi lisäpisteitä, jos aikoo vielä nousta kahden parhaan joukkoon.

Cocksilla on alla keskiviikolta kova EHF Cupin vierasottelu Göppingeniä vastaan ja sen päälle vielä matkustus kotiin. Tuloksena Saksassa oli tappio, mutta lisäuskoa Cocks varmasti onnistui ottelusta ammentamaan.

– Pääsimme peliin hyvin ja pystyimme pitämään tilanteen tasaisena pitkään. Sen jälkeen Göppingen kuitenkin osoitti meille miksi he ovat hallitseva EHF Cupin mestari, Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas sanoi EHF:n verkkosivujen mukaan.

Jos on Cocksilla haasteensa tiiviin ohjelman myötä, Dickenillä on melkoinen aukko täytettävänään. Dickenin, ja koko käsipallon SM-liigan ehkä seuratuin lupaus, Max Granlund on nimittäin poissa koko loppukauden. Granlund sai viime viikolla harjoituksissa alaraajavamman, joka vaati leikkaushoitoa. Toipumisaika on arviolta 12 viikkoa. Vamma ei olisi voinut tulla pahempaan ajankohtaan, juuri ennen jatkosarjan elintärkeitä pelejä.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla alkaa perjantaina kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk