Cocks saa Atlas Vantaan vieraakseen

Cocksin ja Atlas Vantaan kohtaamisessa keskiviikkona on kysymys lähinnä siitä varmistaako Cocks ylemmän jatkosarjan voiton vai kamppaileeko Atlas vielä suorasta välieräpaikasta.

Ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, mutta Atlas Vantaa pääsee kamppailuun hyvällä itseluottamuksella kaadettuaan Dickenin viikonloppuna ja jätettyään vastustajan harvinaisesti vain 15 maaliin.

– Kun puolustus toimii ja maalivahti onnistuu, pelaaminen on huomattavasti helpompaa, Atlas Vantaan maalivahti Tuomas Laitinen sanoi seuran verkkosivuilla.

Onnistumisia tarvitaan myös keskiviikkona, sillä Cocks ei ole kovasta ottelusumastaan huolimatta juuri kompastellut ja näytti virettään viikonloppuna  Baltian liigan runkosarjan päätöskierroksella kaatamalla kotonaan liettualaisen VHC Šviesan 30-21.

Ylemmän jatkosarjan alkajaisiksi Cocks haki 12 maalin vierasvoiton Atlaksesta ja voitti vastaavan kotiottelunsa runkosarjassa peräti 16 maalilla.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla pyörähtää käyntiin keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk