Cocks ja BK-46 kärkikamppailussa

Viime kauden finalistit Cocks ja BK-46 ovat avanneet uuden kauden vakuuttavasti ja kohtaavat sunnuntaina Riihimäellä.

Finaaleissa Cocks oli viime keväänä liian kova pala BK:lle ja lähtee nytkin kotikentällään suosikkina otteluun. Pienen edun BK:lle tuo kuitenkin se, että joukkue on saanut harjoitella koko viikon, kun Cocks puolestaan pelasi Suomen Cupin puolivälierän.

ÅIFK kaatui cupissa selkein numeroin, mutta hiukan miettimistäkin päävalmentaja Gintaras Savukynasilla on.

– Ainoana harmina oli monien sairastumisten ja loukkaantumisten vuoksi lyhyet pelaajalista mikä laittoi joukkueen kovalle rasitukselle, Savukynas mietti cup-voiton jälkeen.

Cocksin uusi vahvistus Bojan Zupanjac ei ollut kokoonpanossa vielä cupin ottelussa. Onko debyytti sitten edessä sunnuntaina?

BK-46 haki kuvioitaan vielä cupissa, mutta on avannut SM-liigakauden kahdella ylivoimaisella voitolla. Edellinen ottelu HC HIK:ta vastaan meni päävalmentaja Mikael Källmanin mukaan enemmän hyvän harjoituksen puolelle.

– Pääsimme harjoittelemaan puolustuspeliämme. Oli kiitollista myös hyökätä, kun vastustaja oli matalassa 6-0-puolustuksessa, Källman totesi Västra Nylandille.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla alkaa sunnuntaina kello 17.15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Yle TV2:lla sekä Yle Areenassa.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk