Cocks avaa välierät GrIFK:ta vastaan

Cocksin ja GrIFK:n välieräkoitokset alkavat vasta keskiviikkona Cocksin pelattua viikonloppuna Baltic Cupin finaaliturnauksessa.

Takana Cocksilla on siis tiukka rupeama, mutta myös aimo annos lisää itseluottamusta, kun riihimäkeläiset veivät koko Baltic Cupin nimiinsä toista kertaa peräkkäin. Välierässä kaatui SKA Minsk tiukan taiston jälkeen ja finaalissa Põlva Serviti yhtä lailla kovan väännön päätteksi.

Baltian mestaruuden jälkeen Cocksilla on yksi pokaali vielä mielessä: Suomen mestaruus kymmenettä kertaa.

Kova vastustaja toisensa perään on marinoinut joukkueen tasolle jossa SM-liiga on jäänyt tois- tai jopa kolmosarvoiseksi, mutta valmentaja Gintaras Savukynaksen sanoin ”voittaminen kiinnostaa aina”, Cocksilla ei voi olla tavoitteena muuta kuin mestaruus, jonka saavuttamiseksi pitäisi nyt raivata GrIFK tieltä.

Tiettyä viime aikojen historiaa välierissä on myös edessä, sillä Suomen mestaruutta on juhlittu kaudesta 2006-2007 ajan aina joko Riihimäellä tai Kauniaisissa, ja kovin usein on loppuottelutkin käyty samalla akselilla. Viime vuodet Cocks on ollut Suomen käsipallovaltias ja joukkue tavoitteleekin jo peräti kuudetta peräkkäistä mestaruusviiriä hallinsa seinälle. GrIFK ylsi viime keväänä pronssille ja oli loppuotteluissa viimeksi kaksi vuotta sitten, jolloin se esiintyi vielä nimellä HC West.

GrIFK ja Cocks ovat olleet tuttuja menestyjiä myös Suomen Cupissa, jossa kaksi viimeistä loppuottelua on käyty kaksikon välillä.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00 ja VeikkausTV välittää ottelun suorana lähetyksenä.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk