BK-46 Dickenin vieraaksi

Dickenin ja BK-46:n SM-liigapelit jatkuvat lauantaina, kun joukkueet iskevät yhteen Pirkkolassa.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet jo kerran, silloin Suomen Cupin merkeissä. Lauttasaarelaiset veivät tuon kohtaamisen ylivoimaiseen tyyliin, kun BK:lta puuttui muutama avainpelaaja.

Lauantain kohtaamisesta on lupa odottaa selkeästi tiukempaa vääntöä, eikä kumpikaan halua pistemenetyksiä tililleen, varsinkaan Dicken, joka kärsi viime lauantaina kirvelevän tappion Atlas Vantaata vastaan.

BK on puolestaan aloittanut kauden odotetun vahvasti, kun neljästä ottelusta tilillä on kolme voittoa, ja tappio Cocksia vastaan tiukan väännön päätteeksi. Voitot ovat tosin tulleet ennalta heikompia joukkueita vastaan, kun ÅIFK, HIK sekä PIF ovat kaatuneet selkein numeroin. Viimeksi PIF kaatui peräti 23 maalilla.

– Olen suurimpaan osaan asioista tyytyväinen, mutta alussa puuttui intensiteetti ja pelasimme lähinnä virkamieskäsipalloa, BK-luotsi Mikael Källman mietti Västra Nylandissa.

– Sitten puolustus terästäytyi ja saimme vastahyökkäykset toimimaan ja sitä myötä lukemat repesivät yllättävän suuriksi.

Ottelu alkaa lauantaina kello 16.15 Pirkkolassa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä HBL.fi-palvelun kautta.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk