Atlas Vantaalla näytön paikka SIF-ottelussa keskiviikkona

Atlas ei ehdi kauan aikaa laakereillaan lepäillä, kun SM-liiga jatkuu jo keskiviikkona. Myyrmäkeen saapuu vieraaksi Kaj Hagmanin valmentama SIF Siuntiosta. Ottelu alkaa Myyrmäen Urheilutalolla kello 19:00. Ottelua voi seurata suorana VeikkausTV:stä.

Atlas on sarjassa viidentenä 16 pisteellä, SIF puolestaan pari pykälää alempana yhdeksällä pisteellä. Joukkueiden keskinäinen aiempi kohtaaminen tällä kaudella päättyi Atlaksen voittoon eräänä sunnuntaisena lokakuun alkuiltana. Atlas kairasi arvokkaat pisteet lukemin 34-37 (16-20). Viime viikonloppuna Atlas kärsi kohtalaisen selvän tappion Dickenille, kun taas SIF kärsi tappion HIFK:lle.

Atlaksen esitys viikonloppuna Dickeniä vastaan jätti toivomisen varaa etenkin joukkuetekemisen osalta. Atlaksen tavaramerkkinä ollut kaverin jeesaaminen tuntui loistavan poissaolollaan. Kun puolustus ei saanut pitävyyttä, ei maalivahti Laitisellakaan ollut helppo ilta. Hyökkäyspäässä valopilkkuna oli Anthony Hellakoski. Kauden aikana Atlaksen hyökkäyssuunnan vahvuus ovat olleet etenkin nopeat vastaiskut, joiden onnistumisessa avain on ollut juurikin tiukka puolustus. Päävalmentaja peräänkuuluttikin keskiviikon peliin asennetta takaisin viime vuoden puolella nähdylle tasolle.

SIF:n riveissä mielenkiintoinen asia tapahtui jo, kun seura ilmoitti kesken kauden ensi kauden valmentajansa. Tämä tuntui yllättäneen nykyisen valmentajan Kaj Hagmanin. Hagman on kuitenkin luvannut vetää sata salissa tämän kauden läpi. Onko tällä ilmoituksella vaikutusta joukkueeseen, se jää nähtäväksi. Joukkue voi hitsautua huippuunsa, kun se haluaa palkita valmentajansa hyvällä loppukaudella. Pelaajistossa maalivahti Rony Leven on joukkueen selkeä ykkönen ja hän ollut Atlakselle vuosien saatossa välillä peikkokin. Kenttäpelaajistossa SIF kärsi pahan menetyksen, kun viime kaudella hyvin esiintynyt Ardo Puna joutui pitkälle sairaslomalle. Uusista pelaajista Ott Varik (84 maalia) sekä Sten Maasalu (66) ovat vastanneet huutoon. Aina luotettava ja fiilistelevä laituri Gustav Svanbäck on onnistunut maalinteossa 44 kertaa. 7 metrin heitoista päävastuun on kantanut erittäin kokenut ja viekas Jan Hagman. Hänen 45 maalista yli puolet (26) on tullut pilkulta.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk