GrIFK Suomen Cupin finaaliin

GrIFK eteni Suomen Cupin finaaliin voittamalla keskiviikon välierässä ÅIFK:n 34-23 (20-11).

GrIFK oli aivan ensimmäisiä minuutteja lukuun ottamatta kuskin paikalla ja kasvatti ensimmäisellä puoliajalla hiljalleen eroa. Toiselle puoliajalle lähdettiinkin GrIFK:n turvallisen tuntuisessa yhdeksän maalin johtoasemassa.

GrIFK:n ote ei hellittänyt toisellakaan puoliajalla, vaan se sai alkuun heti muutaman tärkeän maalin tyrehdyttäen turkulaisten toiveet takaa-ajosta. Lopulta GrIFK otti selvän voiton ja eteni näin lauantaiseen finaaliin.

GrIFK-valmentaja Mikko Koskue oli tyytyväinen esitykseen.

– Lauantain jälkeen oli kasvojen pesun aika ja siinä onnistuttiin. Hyvä peli molemmissa päissä.

GrIFK:n Johan Svahn hehkutti omiensa esitystä.

– Oli hieno voitto! ÅIFK tuli peliin suurella innolla, mutta meillä oli vielä kovempi tahto näyttää ja onnistua. Hieno suoritus joukkueena, kaikki tsemppasivat hyvin ja pärjäsimme vaikka ”tähdet” istuivat osan ottelusta penkillä.

ÅIFK:n päävalmentaja Besim Qerimi myönsi suoraan GrIFK:n paremmuuden.

– GrIFK oli tänään selvästi meitä parempi. Emme jaksaneet tehdä töitä puolustuksessa ja GrIFK käytti tilanteet hyväkseen. Tsemppiä Granille finaaliin!

GrIFK – ÅIFK   34 – 23 (20 – 11)
Maalintekijät
GrIFK: Toomla Sten 9, Von Numers Alexander 4, Forss Fredrik 4, Sjöblom Peik 3, Silfver Sami 3, Lång Patrik 3, Hammarberg Wilhelm 3, Koljonen Miro 2, Nyman Benjamin 1, Lång Alexander 1, Brummer Paavo 1
ÅIFK: Jelusic Antonio 6, Nyström Andreas 5, Sjöblom Christoffer 3, Berglund Oscar 3, Vikman Peter 2, Tamminen Arttu 2, Kuusisto Valto 1, Kuusisto Aku 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Brummer Paavo 1 x 2 min, Forss Fredrik 1 x 2 min, Lång Alexander 2 x 2 min, Lång Patrik 1 x 2 min
ÅIFK: Kuusisto Valto 1 x 2 min, Vikman Peter 1 x 2 min

Erotuomarit: Leandersson Jan-Erik – Lindroos Mikael

Yleisöä: 219

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk