Dicken Suomen Cupin Final Fouriin

Dicken kaatoi Atlas Vantaan tiistain Suomen cupin pelissä Pirkkolassa lukemin 33-24.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja vielä 9 minuutin kohdalla Atlas johtikin peliä maalilla lukemin 5-6. Tämän jälkeen lauttasaarelaiset tekivät 4 seuraavaa maalia, ja kun seuraavakin jakso meni Dickenin nimiin 4-2 oli peli yhtäkkiä 13-8 17 minuutin kohdalla. Erän loppu mentiin taas tasaisemmissa merkeissä ja taukoa lähdettiin viettämään lukemissa 17-14, melkoisen laiskan ja hengettömän esityksen jälkeen. Ensimmäisen puoliajan pirtein oli Joacim Broman viidellä maalillaan, Atlaksen maalilla Tuomas Laitinen oli mies paikallaan 9 torjunnalla.

Toinen jakso oli jälleen Dickenin näytöstä, ja Johan Nyberg olikin pakotettu ottamaan aikalisä jo 6 minuutin pelin jälkeen, tilanteessa 20-14. Tämä auttoi, ja vantaalaiset nousivatkin pikkuhiljaa lähemmäs, mutta kolmen maalin päähän tiukin rypistys jäi, tilanteeseen 22-19. Tämän jälkeen Dicken latoi taas seuraavat neljä maalia ja ottelu alkoi olla taputeltu. Viimeinen kymmenminuuttinen surffailtiin ja loppulukemiksi merkittiin 33-24.

Pelistä oli selkeästi huomattavissa, että ottelu pelattiin kohtuullisen myöhään arki-iltana, eikä yleisökään oikein innostunut sen suurempiin kannustuksiin. Kentän tehokkain oli Sebastian Säkkinen yhdeksällä maalilla. Anthony Hellakoski tuki Säkkistä viidellä maalilla, muut vantaalaiset jäivät pienemmille tehoille.

Dickenin tehokkain oli Joacim Broman seitsemällä maalilla. Johan Gripenberg ja Max Granlund onnistuivat viidesti, ja Valdar Noodla neljästi.

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk