SIF jyräsi PIF:n yli toisella puoliajalla

PIF taisteli vielä ensimmäisen puoliajan SIF:n vauhdissa, mutta toisella puoliajalla SIF karkasi 25-15 (10-10)-voittoon.

SIF aloitti terävästi, mutta PIF vastasi nopeasti ja siirtyi johtoasemaan, jota pitikin hallussaan ensimmäisen puoliajan lopulle. Lopulta tauolle mentiin kuitenkin tasatilanteessa.

Toisella puoliajalla PIF jäi lähtötelineisiin, kun SIF karkasi. Kotijoukkue veti 11-1-jakson ja peli oli sitä myöten taputeltu. Lopulta SIF tuuletti voittoa 25-15-lukemin.

SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman katsoi erityisen mielellään joukkueensa toisen puoliajan esitystä.

– Tahmea ensimmäinen puoliaika. Toinen jakso huomattavasti parempi ja saimme peluuttaa kaikkia pelaajia, mikä oli hyvä jatkoa ajatellen.

SIF:n Casimir Hasselblatt oli päävalmentajansa kanssa samoilla linjoilla.

– Ensimmäinen puoliaika oli tahmea. Kymmenen päästettyä maalia on ihan ok, mutta kymmenen tehtyä on liian vähän. Tulimme toiselle puoliajalle paremmalla asenteella, ja kun vielä minäkin sain oman pelin kohdalleen, oli tuloksena huomattavasti parempi suoritus koko joukkueelta.

PIF-koutsi Toni Kallio harmitteli, ettei joukkue pystynyt toisella puoliajalla parempaan hyökkäyspelaamiseen.

– 25 päästettyä maalia vieraissa on ihan ok ja puolustus oli toimiva. Hyökkäyspäässä eväät loppuivat toisen jakson alussa ja Siuntio pääsi karkuun nopeilla hyökkäyksillä. Täältä otetaan mukaan ne 30 ensimmäistä hyvää minuuttia.

SIF-PIF 25-15 (10-10)

Maalintekijät
SIF: Nyman Elias 6, Tibar Taavi 4, Rehnberg Albert 3, Cabell Vidar 3, Westerlund Theo 2, Puna Ardo 2, Sillman Niklas 1, Martin Ian 1, Marjamäki Atte 1, Järvinen Albin 1, Grönberg Patrik 1
PIF: Heliander Elias 3, Alexandersson Samuel 3, Gestranius Mathias 2, Silen Rasmus 1, Lunden Fredrik 1, Leandersson Samuel 1, Kettunen Antti 1, Heinonen Oskar 1, Fagerlund Sebastian 1, Berndtson Henric 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Hasselblatt Casimir SIF 3
Nyman Elias SIF 2
Tibar Taavi SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Grönberg Patrik suora punainen kortti, Järvinen Albin 1 x 2 min, Martin Ian 1 x 2 min, Vaahtoranta Alex 1 x 2 min
PIF: Alexandersson Samuel 2 x 2 min, Berndtson Henric 1 x 2 min, Heinonen Oskar 1 x 2 min, Lunden Fredrik 1 x 2 min, Silen Rasmus 1 x 2 min

Erotuomarit: Nieminen Harri – Tuomi Markku

Yleisöä: 185

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk