SIF ei pystynyt haastamaan Cocksia

Dicken ja ÅIFK kävivät tiukan taistelun pisteistä lauantaina Pirkkolan Palloiluhallilla. Lopulta pisteet jäivät kotijoukkueelle 32-30 (15-17)-voitolla.

Pirkkolassa vietettiin superlauantaita, sillä aiemmin päivällä Dickenin naisten joukkue voitti omassa ottelussaan GrIFK:n. Naisten voitosta näytti tarttuneen jotain myös miesten hihoihin, sillä Dicken tuli peliin vahvasti. Hiljalleen ensimmäisen puoliajan edetessä ÅIFK alkoi kuitenkin saada otetta pelistä ja erityisesti Andreas Nyström oli kuumana. Taukokahveille mentiin ÅIFK:n kahden maalin johtoasemassa.

ÅIFK näytti jo karkaavan, kun turkulaiset aloittivat toisen puoliajan räväkästi viidellä peräkkäisellä osumalla Olli Tammisen lyödessä tahtia, mutta Dicken ei luovuttanut. Dicken kuroi eroa maali maalilta kiinni ja pääsi lopulta rinnalle kuusi minuuttia ennen loppua. Sen jälkeen joukkueet iskivät vuorotellen maaleja, mutta Dicken korjasi pisteet.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg kiitteli joukkueensa kylmäpäisyyttä ratkaisuhetkillä.

– Pisteet tiukan taistelun jälkeen kotiin. Pysyttiin rauhallisina ja tämän takia voitettiin, Monnberg analysoi ottelun jälkeen.

Ottelussa kymmenen osumaa heittänyt Dickenin Benny Broman oli valmentajansa kanssa samoilla linjoilla.

– Koko joukkue taisteli hyvin loppuun asti ja olen ylpeä kavereista.

ÅIFK-valmentaja Besim Qerimi harmitteli joukkueen mustaa hetkeä, joka lopulta maksoi voiton.

– Dicken halusi voittaa enemmän ja ovat tottuneempia pelaamaan näitä tiukkoja pelejä. Meillä oli tilaisuus voittaa, mutta pelattiin yksi jakso huonosti ja tämän takia hävittiin.

Dicken-ÅIFK 32-30 (15-17)

Maalintekijät
Dicken: Broman Benny 10, Granlund Max 7, Broman Joacim 5, Rémy Anton 4, Noodla Valdar 4, Kamula Jukka 1, Gripenberg Johan 1
ÅIFK: Nyström Andreas 8, Tamminen Olli 5, Maijala Eemeli 4, Berglund Oscar 4, Sjöblom Christoffer 3, Nysten Alexander 3, Fistonic Jure 2, Lehvonen Isak 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Broman Benny Dicken 3
Nyström Andreas ÅIFK 2
Davidson Kim Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: –
ÅIFK: Berglund Oscar suora punainen kortti, Tamminen Olli 1 x 2 min

Erotuomarit: Nieminen Harri – Tuomi Markku

Yleisöä: 84

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk