HK Pötsi haki voiton Dynamo Riihimäestä

SM-liigakarsinnan toinen ottelupari avattiin perjantaina ja HK Pötsi kävi hakemassa neljän maalin voiton Dynamo Riihimäestä.

Kotijoukkue Dynamo hallitsi pelin alkua hienokseltaan, mutta tämän jälkeen ote siirtyi vieraille, kunnes tauon alla Dynamo kiristi uudestaan ja nousi maalin verran edellä ensimmäisen 30-minuuttisen päätteeksi.

Toisen jakson alkuun Pötsi tuli voimalla ja vei ensimmäisen 12-minuuttisen selvästi 9-2. Dynamo puristi vielä eron yhteen maaliin, mutta ottelun loppuminuutit mentiin vieraiden merkeissä ja näin ”haastaja” vei voiton myös tämän otteluparin avausottelussa.

Dynamo Riihimäen päävalmentaja Ville Viljanen näki ottelussa kaikuja muutaman vuoden takaa.

– Oltiin itse kolme vuotta sitten samassa tilanteessa kun noustiin liigaan. Ei ihan pysytty mukana. Jollain tavalla päästiin vielä loppupuolella peliin mukaan.

– Keskittyminen ei ollut jätkillä silti pelissä, esimerkiksi kun tulee joku älytön tilanne, niin me jäädään jotenkin siihen tilanteeseen ja meiltä loppuu kokonaan pelaaminen, Viljanen harmitteli.

HK Pötsin luotsin Kari-Petri Kallion oli helppo olla tyytyväinen, kun peli kulki pitkälti kuten oli sovittu.

– Pelattiin niin kuin sovittiin, varsinkin puolustuspäässä. Ekalla puoliajalla ei oltu ihan niin hereillä. Sovittiin puoliajalla kopissa että noustaan tasoihin ja sovittiin taktiikka valmiiksi, Kallio tiivisti.

Dynamo Riihimäki – HK Pötsi 24-28 (15-14)

Maalintekijät
Dynamo Riihimäki: Mattila Vili 7, Karhunen Sami 5, Alander Elis 4, Tuominen Niki 3, Kuparinen Olli-Pekka 3, Sankari Tuomas 1, Nieminen Henri 1
HK Pötsi: Lindström Tom 7, Stenius Olof 6, Aalto Toni 5, Reittilä Otto 4, Wahl Rasmus 2, Lehtinen Juho 2, Karme Jari 1, Andersson Kristian 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dynamo Riihimäki: Alander Elis 2 x 2 min, Tuominen Niki 2 x 2 min
HK Pötsi: Aalto Toni 1 x 2 min, Lindström Tom 1 x 2 min, Reittilä Otto 1 x 2 min, Tenni Jorma 1 x 2 min

Erotuomarit: Nieminen Harri – Illman Krister

Yleisöä: 150

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk