Dickenille taisteluvoitto ÅIFK:sta

Dicken ja ÅIFK kävivät tiukan taistelun pisteistä lauantaina Pirkkolan Palloiluhallilla. Lopulta pisteet jäivät kotijoukkueelle 32-30 (15-17)-voitolla.

Pirkkolassa vietettiin superlauantaita, sillä aiemmin päivällä Dickenin naisten joukkue voitti omassa ottelussaan GrIFK:n. Naisten voitosta näytti tarttuneen jotain myös miesten hihoihin, sillä Dicken tuli peliin vahvasti. Hiljalleen ensimmäisen puoliajan edetessä ÅIFK alkoi kuitenkin saada otetta pelistä ja erityisesti Andreas Nyström oli kuumana. Taukokahveille mentiin ÅIFK:n kahden maalin johtoasemassa.

ÅIFK näytti jo karkaavan, kun turkulaiset aloittivat toisen puoliajan räväkästi viidellä peräkkäisellä osumalla Olli Tammisen lyödessä tahtia, mutta Dicken ei luovuttanut. Dicken kuroi eroa maali maalilta kiinni ja pääsi lopulta rinnalle kuusi minuuttia ennen loppua. Sen jälkeen joukkueet iskivät vuorotellen maaleja, mutta Dicken korjasi pisteet.

Dicken-ÅIFK 32-30 (15-17)

Tarkempi raportti ja tilastot tulossa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk