Cocks otti toisen kiinnityksen mestaruuteen

Cocks kaatoi BK-46:n SM-liigan toisessa finaalissa äitienpäivän Karjaalla. Ottelu eteni Cocksin johdossa alusta loppuun, mutta ratkaisu nähtiin vasta loppuminuuteilla.

Numerollisesti ottelun alku eteni miltei kopiona lauantaista. Cocks nykäisi jo ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana neljän maalin johdon ja kävi parhaimmillaan jo seitsemän maalin karkumatkalla kunnes BK alkoi saada Cocksin hyökkäyspeliä kuriin ja alkoi kaventaa eroa. Avausjakson loppu edettiin tasatahtia ja tauolla Cocks johti viidellä maalilla.

Tauon jälkeen ero venyi nopeasti taas seitsemään maaliin, mutta BK ei luovuttanut. Isännät kuroivat eroa umpeen maali maalilta ja reilu kymmenen minuuttia ennen loppua Cocks johti enää kahdella maalilla. Tätä lähemmäs BK ei kuitenkaan pystynyt nousemaan ja Cocks varmisti voiton loppuminuuteilla.

BK-46:n päävalmentaja Teddy Nordling kiitteli joukkueensa taistelua.

– Sodimme ja teemme hyvän esityksen läpi ottelun. Mutta meidän täytyy tehdä maaleja paikoistamme. Siinä se iso ero oli tänään, Nordling tiivisti.

Cocks-luotsi Gintaras Savukynas oli tyytyväinen paitsi voittoon myös otteluun kokonaisuutena.

– Tämä oli hyvä ottelu yleisölle. Molemmat joukkueet näyttivät hyvää taisteluhenkeä molemmissa päissä. Olimme hieman hermostuneita, koska meiltä odotetaan voittoa. Mutta tänään oli erittäin hyvää käsipalloa, Savukynas totesi.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin napannut Cocksin Nico Rönnberg antoi myös tunnustuksen vastustajalle.

– Hyvin taisteltu BK:lta tänään. Meillä oli pariin otteeseen hyvä johto, mutta BK kuristi sen kiinni ja se johtui hyökkäyksen teknisistä virheistä. Lopussa näytettiin hyvää taistelukuria puolustuksessa, Rönnberg sanaili.

2. finaali:
BK-46 – Cocks 28-32 (11-16)

Cocks johtaa otteluvoitoin 2-0.

Maalintekijät
BK-46: Hellberg Jasper 7, Rönnberg Andreas 6, Westerlund Victor 4, Weber Ben 4, Udd Andre 4, Lindberg Linus 2, Kihlstedt Oscar 1
Cocks: Rönnberg Nico 12, Bachko Aliaksandr 7, Tamminen Teemu 3, Nenita Vitalie 2, Lukyanchuk Yury 2, Kovalenko Viktor 2, Tuominen Jani 1, Syrjälä Roni 1, Oliveira Da Silva Tiago 1, Novoselov Andrei 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Rönnberg Nico, Cocks 3
Bachko Aliaksandr, Cocks 2
Weber Ben, BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Rönnberg Andreas 1 x 2 min, Sjöman Linus 1 x 2 min, Weber Ben 1 x 2 min
Cocks: Bachko Aliaksandr 1 x 2 min, Lukyanchuk Yury 2 x 2 min, Oliveira Da Silva Tiago 1 x 2 min

Erotuomarit: Metsämäki Christopher – Korja Miro

Yleisöä: 697

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk