Cocks ja GrIFK kamppailevat cupin voitosta

Kauden 2016 miesten Suomen Cup huipentuu lauantaiseen Vantaan Energia Areenalla pelattavaan finaaliin.

Cocks lähtee puolustamaan Suomen Cupin mestaruuttaan suurena ennakkosuosikkina Grankulla IFK:ta vastaan. Toistaiseksi kotimaan kentillä yksikään joukkue ei ole kuluvan kauden aikana pystynyt pisteitä kukkolaumalta varastamaan ja ainoastaan SM-liigan toista sijaa hallussaan pitävä BK-46 on kyennyt edes näennäisesti laittamaan Cocksia tiukoille.

Kerrasta poikki systeemillä neutraalilla maaperällä pelattavassa Cup – finaalissa kaikki on kuitenkin mahdollista. GrIFK:n viime aikaiset tulokset eivät tosin puhu sen puolesta, että joukkue olisi Cocksin voittamiseen vaadittavassa iskussa. Kauniaislaiset ovat hävinneet kolme neljästä viimeisestä liigaottelustaan ja vaikka ÅIFK kukistuikin Cup–välierässä helposti yhdentoista maalin erolla, ei kauniaislaisten nykykunnosta kovin mairittelevia arvioita voi antaa.

Granin leirissä ammennetaan kuitenkin uskoa juuri välierävoitosta.

– Lauantain jälkeen oli kasvojen pesun aika ja siinä onnistuttiin. Hyvä peli meiltä molemmissa päissä, päävalmentaja Mikko Koskue totesi ÅIFK-voitosta.

Joukkueiden toistaiseksi ainoassa SM-liigakohtaamisessa Cocks kävi lokakuun loppupuolella ryöstöretkellä Kauniaisten luolassa. Mitään riemuparaatia tuo vierailu ei kuitenkaan ollut ja viiden maalin ero lukemin 24-29 on toistaiseksi selkeästi Cocksin pienin voittomarginaali SM-liigassa. Takki auki ei siis Cocksin auta Cup–finaaliinkaan lähteä.

Miesten Suomen Cupin finaali Cocks – GrIFK Vantaan Energia Areenalla lauantaina 3.12. kello 17.30. Naisten cupin mestaruus ratkotaan samalla areenalla jo kello 15.00 alkaen.

Yle Areena näyttää ottelun suorana lähetyksenä ja kooste finaalista nähdään Yle TV2:lla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk