Cocks ei antanut Dickenin yllättää

Cocks ei ollut kotikentällään yllätettävissä, kun riihimäkeläiset ottivat Dickenistä 36-32 (20-16)-voiton.

Dicken ei kuitenkaan myynyt nahkaansa ilmaiseksi, vaan pisti isännilleen tiukasti kampoihin. Ensimmäisellä puoliajalla Cocks näytti jo karkaavan johtaen parhaimmillaan seitsemällä maalilla. Dickenin vahva loppukiri toisen jo kolmen maalin päähän, mutta tauolla eroa oli neljä Cocksin hyväksi.

Toinen puoliaika sujui pitkälti saman käsikirjoituksen mukaan. Cocks pääsi jo kahdeksan maalin karkumatkalle, mutta Dicken ei luovuttanut ja pysyi iskuetäisyydellä. Cocksin rutiini oli kuitenkin liian kova ja sarjakärki kuittasi ottelusta lopulta selvän voiton.

– Pelin alku oli hyvä, mutta sitten tapahtui jotain minkä jälkeen pysähdyimme. Taktiikka oli kuitenkin hyvä, Cocks-valmentaja Gintaras Savukynas analysoi ottelua.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg harmitteli huonoa alkua.

– Ei päästy alussa pelissä sisään, mutta pikkuhiljaa saatiin pelistä kiinni ja oltiin mukana, mutta se ei kuitenkaan riittänyt.

Ottelun parhaana palkitun Nico Rönnbergin mukaan Cocksin peli oli hieman ailahtelevaa.

– Oli hyviä jaksoja ja huonoja jaksoja. Huonot jaksot pitää saada pois. Kärsivällisyyttä hyökkäyksiin ja lisää apua veskarille.

Cocks-Dickenin 36-32 (20-16)

Maalintekijät
Cocks: Rönnberg Nico 8, Tamminen Teemu 6, Novoselov Andrei 6, Nenita Vitalie 5, Lukyanchuk Yury 3, Kovalenko Viktor 2, Bachko Aliaksandr 2, Tuominen Jani 1, Syrjälä Roni 1, Sjöman Robin 1, Shitsko Vitalii 1
Dicken: Broman Benny 8, Granlund Max 7, Söderlund Filip 4, Monnberg Oskar 3, Gripenberg Johan 3, Rémy Anton 2, Ljunglin Nicolas 2, Kamula Jukka 2, Noodla Valdar 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Rönnberg Nico Cocks 3
Broman Benny Dicken 2
Nenita Vitalie Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Bachko Aliaksandr 1 x 2 min, Kovalenko Viktor 1 x 2 min, Lukyanchuk Yury 1 x 2 min, Novoselov Andrei 1 x 2 min, Tamminen Teemu 1 x 2 min
Dicken: Broman Joacim 1 x 2 min, Granlund Max 2 x 2 min

Erotuomarit: Lindroos Mikael – Leandersson Jan-Erik

Yleisöä: 227

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk