BK-46:lle tärkeä voitto

BK-46 tarrasi tiukasti kiinni ylemmän jatkosarjan kakkospaikkaan ja samalla suoraan välieräpaikkaan voittamalla vieraskentällä Atlas Vantaan 36-31 (18-15).

Ottelun ensimmäinen kymppi oli hyvin tasainen, mutta ensimmäisen puoliajan jälkipuoliskolla BK-46 sai tehtyä hieman eroa kotijoukkueeseen. Parhaimmillaan karjaalaiset johtivat jo kuudella maalilla, mutta Atlas Vantaa sai kurottua eron kolmeen, kun joukkueet menivät tauolle.

Atlas Vantaa aloitti toisen puoliajan vahvasti nuosten tasoihin ja ottelu pysyi tiukkana loppuun saakka. Atlas Vantaa ei kuitenkaan missään vaiheessa nousemaan ohi ja BK-46 kiristi ruuvia loppua kohden eikä Atlas Vantaa pystynyt siihen enää vastaamaan. Voitolla BK-46 tukevoitti asemiaan sarjan kakkospaikalla. Dicken on kolme pistettä jäljessä, mutta sillä on kaksi ottelua pelaamatta joista toinen on Cocksia vastaan.

Atlas Vantaan valmentaja Johan Nyberg piti ottelua viihdyttävänä.

– Tämä oli hyvä käsipallotapahtuma, jossa kaikki mukana olleet halusivat voittaa. Näin viedään suomalaista käsipalloilua eteenpäin.

BK-46:n päävalmentaja Teddy Nordling oli voittoon tyytyväinen.

– Löydettiin hyvin paikkoja hyökkäyksessä, ja varsinkin ekalla jaksolla juostiin vauhdikkaasti. Puolustus oli suhtkoht hyvä, vaikka maaleja tulikin paljon.

LähiTapiolan kolme tähteä napannutta Andreas Rönnbergiä ottelun anti tyydytti.

– Atlaksen ja BK:n matsit ovat kivoja, koska tapahtuu ja tulee maaleja. Aloitimme hyvin, mutta sitten lepsuilimme välillä, varsinkin toisen puoliajan alussa, kun Atlas pääsi peliin mukaan. Lopussa parasta oli vaihtopelaajien vahva mukaantulo.

Atlas Vantaa-BK-46 31-36 (15-18)
Maalintekijät
Atlas Vantaa: Säkkinen Sebastian 8, Maksimovic Milos 7, Hellakoski Anthony 5, Åstrand Kenneth 4, Sarin Klaus 3, Kinos Nikko 3, Laitinen Heikki 1
BK-46: Rönnberg Andreas 9, Weber Ben 8, Westerlund Victor 5, Udd Andre 3, Thor Timmy 2, Sjöman Linus 2, Lindholm Albert 2, Kihlstedt Oscar 2, Dahlberg Kenneth 2, Lindberg Linus 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Rönnberg Andreas BK-46 3
Weber Ben BK-46 2
Hellakoski Anthony Atlas Vantaa 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas Vantaa: Hellakoski Anthony 2 x 2 min, Kinos Nikko 1 x 2 min, Maksimovic Milos 1 x 2 min
BK-46: Thor Timmy 1 x 2 min, Udd Andre 1 x 2 min, Westerlund Victor 1 x 2 min

Erotuomarit: Lindroos Mikael – Korja Miro

Yleisöä: 273

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk